Nieuws

Save the date - RED 2021
10-05-2021
Wendy Kuipers

Save the date - RED 2021

Save the date! We gaan er vanuit dat op vrijdag 5 november 2021 de zesde editie van onze Ratho Experience Day plaats kan vinden op de High Tech Campus Eindhoven. Dit jaar vieren wij ook ons 15 jarige bestaan! Het thema wordt Informatiebeveiliging waarbij wij zelf spreken, maar ook een aantal experts. Binnenkort volgt het programma, maar blok deze datum alvast in de agenda en schrijf je alvast in zodat je niets mist.

Lees artikel

Waarom kies je voor een Managed Security Service Provider?
04-05-2021
Wendy Kuipers

Waarom kies je voor een Managed Security Service Provider?

Bij een Managed Security Service Provider (MSSP) besteed je het beheer en onderhoud van jouw IT-infrastructuur geheel of gedeeltelijk uit als dienst tegen een vast en voorspelbaar bedrag per maand. De redenen waarom organisaties hier voor kiezen zijn divers: niet beschikken over een IT-team, onvoldoende middelen voorhanden hebben om hun IT-infrastructuur optimaal te beveiligen en te beheren, extra kennis, resources en een back-up voor het borgen van continuïteit, focus op je kernactiviteit.

Lees artikel

Verwachtingsmanagement voorkomt teleurstellingen
04-05-2021
Paul Martens

Verwachtingsmanagement voorkomt teleurstellingen

Paul merkt dat er behoefte is dat het vooraf heel duidelijk is wat er opgeleverd wordt bij onze opdrachtgevers. Wij noemen dat verwachtingsmanagement en dat werkt, wat ons betreft, over en weer. We merken dat met een goede voorbereiding, goede communicatie, alles doortesten en de bevindingen hiervan teruggeven, er een goede verstandhouding ontstaat. We voorkomen hiermee teleurstellingen achteraf zoveel mogelijk. Lees in Paul's blog hoe wij aan verwachtingsmanagement willen voldoen.

Lees artikel

Microsoft Teams implementatie en adoptie
03-05-2021
Aryon Hooijmaijers

Microsoft Teams implementatie en adoptie

Bij een Teams implementatie hebben wij aandacht voor de primaire processen en uiteraard ook voor compliance, security, governance en uiteraard de gebruikersadoptie. Want als de gebruikers Teams niet optimaal gebruiken haal jij te weinig rendement uit je ICT-investering. Het doel is dan ook dat je als gebruiker vanuit deze “webbased” samenwerkingsomgeving vanuit iedere locatie en vanaf ieder apparaat 'alles' tot je beschikking hebt om je werk te kunnen uitvoeren.

Lees artikel

Uitkomsten klanttevredenheidsonderzoek 2021
03-05-2021
Thijs Marques

Uitkomsten klanttevredenheidsonderzoek 2021

Wij willen graag iedereen bedanken die dit jaar de tijd en moeite heeft genomen om ons klanttevredenheidsonderzoek in te vullen! In het totaal hebben 235 van onze opdrachtgevers hun mening gegeven over onze organisatie. We hebben van de uitkomsten een samenvatting en een lijst met actiepunten gemaakt die wij graag met je delen.

Lees artikel

Hoe beheer je een hele organisatie eenvoudig met Intune?
22-04-2021
Marvin Hagen

Hoe beheer je een hele organisatie eenvoudig met Intune?

Collega Marvin houdt zich bezig met projecten die wij bij onze opdrachtgevers uitvoeren. Hij weet vooral veel over Microsoft's Endpoint Manager waaronder Intune oplossing hangt. Met Intune kun je vooraf en op afstand alle apparaten in een organisatie installeren en beheren. Dit gaat zo ver dat een gebruiker de laptop nieuw uit de doos haalt, met gebruikersnaam en wachtwoord inlogt en minuten later in de IT omgeving van de organisatie 'hangt' en meteen aan de slag kan. Zijn blog geeft inzicht.

Lees artikel

Trots
09-04-2021
Marten Keur

Trots

Onze commercieel directeur Marten Keur maakt inmiddels al weer ruim een half jaar deel uit van ons team. Hij heeft in die tijd een goed beeld gekregen van wie team Ratho is, wat we doen en hoe we dat doen. Marten vertelt in zijn blog hoe hij het ervaart dat hij hier deel van uitmaakt. Hij is trots! Waarop, op wie en waarom kun je hier lezen.

Lees artikel

Even voorstellen:
07-04-2021
Wendy Kuipers

Even voorstellen:

Vanaf februari 2021 zijn er twee stagiaires gestart in ons team en vanaf half maart is onze parttime informatiebeveiligingsmedewerker Elmira begonnen. Jesse start in het development team en houdt zich bezig met het Ratho Portaal. Ibrahim start op de helpdesk en Elmira bekijkt onze informatiebeveiliging. Zij stellen zich kort aan jou voor.

Lees artikel

pagina 1 van 32

Helpdesk