Aanbieding: Dell Managed Charging Cart met 30 Dell laptops

Home >  Nieuws >  Aanbieding: Dell Managed Charging Cart met 30 Dell laptops

Aanbieding: Dell Managed Charging Cart met 30 Latitude 3300 laptops

Wij hebben een hele fijne aanbieding zo voor de feestdagen: Een Dell Managed Charging Cart met 30 Latitude 3300 laptops voor een eenmalige investering van slechts € 12.500,-. Bewaar, laad en transporteer uw apparaten veilig met de oplaadkarren van Dell om tegelijk 30 apparaten gemakkelijk te verplaatsen en om ze te delen tussen locaties. De rekken zijn flexibel ontworpen en geschikt voor maximaal 30 Chromebooks, laptops, Ultrabooks. De managed cart maakt beheer op afstand en IT-updates mogelijk.

Voordelen van Managed versus Unmanaged Charging Cart

Het voordeel van de Managed Charging Cart is dat wij de laptops zo kunnen instellen dat deze automatisch van updates worden voorzien (mits de laptopkar met een kabel op een netwerkpoort is aangesloten). De Unmanaged versie heeft dit voordeel niet, de laptops moeten handmatig worden geupdated.

 

 

 

 

Verhoog gebruiksgemak door docking kits

We hebben een bewuste keuze gemaakt om hier ook docking kits bij te leveren voor de Dell Latitude laptops. Hierdoor wordt het gebruiksgemak verhoogd omdat leerlingen op deze manier niet elke keer de oplaad kabels hoeven aan te sluiten. Deze docking kits kunnen in de toekomst ook makkelijk vervangen worden als er nieuwe laptops zijn aangeschaft. Het is ook mogelijk een deel hiervan te vervangen.

 

Ja, ik maak heel graag gebruik van deze aanbieding voor een Dell Managed Charging Cart met 30 laptops en investeer eenmalig € 12.500,-!

 

 

Latitude 3300 Laptops: Kid-Proof

De Latitude 3300 voldoet aan de eisen van de moderne leeromgeving. De laptop is streng getest met behulp van scharniercyclustests (180 graden) en vloeistoffen op het morsbestendige toetsenbord. Dankzij een batterijduur tot 16 uur en 52 minuten gaan de laptops makkelijk volledige schooldagen mee. De Latitude 300 heeft een Intel Core i5 processor en DDR4-geheugen met ondersteuning tot 8 GB.

 

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met Tjeerd via 040 2370 426 of stuur een e-mail naar tjeerd@ratho.nl,u kunt ook het contactformulier invullen, dan nemen wij contact op met u.

Dit veld is verplicht omdat we contact op willen nemen

 

Maak ook gebruik van deze speciale aanbieding. Deze is geldig tot 15 januari 2020. Neem contact met mij op voor de mogelijkheden!
Tjeerd Ververgaart

Tjeerd Ververgaart

040 2370 426 tjeerd@ratho.nl

Helpdesk