Aerohive Connect; een professioneel wi-fi netwerk voor een instapprijs!

Home >  Nieuws >  Aerohive Connect; een professioneel wi-fi netwerk voor een instapprijs!

Aerohive Connect voorziet uw organisatie van alle functionaliteiten die u nodig heeft om verschillende locaties te voorzien van robuuste en draadloze connectiviteit. De Connect AP's komen het best tot hun recht in situaties waarbij een lage prijs belangrijker is dan de mogelijkheden. Wat ook kan, is dat u niet direct alle uitgebreide functionaliteiten nodig heeft, maar op het moment dat u over een paar jaar gaat groeien en daar wel behoefte heeft, zijn de licenties op dezelfde hardware heel makkelijk uitbreiden op de bestaande AP’s. Zo kunt u langer met de hardware doen, ook als uw wensen veranderen.

 

Eigenschappen van de Connect AP's

  • Lagere kosten – Aanzienlijk lagere prijzen dan vergelijkbare oplossingen.
  • De Aerohive Connect kent geen licentiestuctuur.  Voor de Aerohive Connect versie is enkel de aanschaf van hardware benodigd.
  • Vereenvoudigd beheer vanuit de cloud – HiveManager Connect leent zich bij uitstek voor eenvoudige netwerken waarbij men alleen een wifi-verbinding wil hebben zonder poespas.
  • Soepel te upgraden – Connect werkt op de bekende Aerohive architectuur. Als u er later toch achter komt dat u meer wensen heeft, kunnen de Connect AP's snel en eenvoudig geüpgraded worden.

Wilt u ook Aerohive Connect?

Dat kan! Neem contact op via interesse@ratho.nl of bel 040 2370 426 en wij voorzien u van informatie en een passende offerte!

Helpdesk