Automatische e-mail handtekening instellen voor de hele organisatie

Home >  Nieuws >  Automatische e-mail handtekening instellen voor de hele organisatie

Wij zijn een geautoriseerde reseller van CodeTwo software. CodeTwo levert diverse oplossingen voor zowel Exchange servers als Office 365. Het product regelt de e-mail handtekeningen en disclaimers centraal, zonder tussenkomst van de gebruiker. Daarmee is de standaardisatie van organisatiedisclaimers, bedrijfsgegevens en logo’s in e-mails eenvoudig in te regelen, zodat er geen wildgroei in handtekeningen ontstaat en organisaties eenduidig naar buiten communiceren. Dit is mogelijk vanaf elk apparaat (laptop, smartphone en tablet.) U kunt dit zelf doen op serverniveau, of wij doen het voor u!

Verstuur gepersonaliseerde e-mails in de huisstijl van uw organisatie

Gebruikers hoeven niet meer zelf in de e-mail applicatie een handtekening in te stellen, dit gebeurt centraal en kan zonodig automatisch voor elke afdeling ingesteld worden. Een eventuele aanpassing, zoals NAW gegevens of een (actie)banner, wordt centraal doorgevoerd en is daarna direct bruikbaar voor de gehele organisatie!

Voordelen:

  • Vanuit de hele organisatie dezelfde handtekening versturen in uw huisstijl (logo of (actie)banners worden eenvoudig toegevoegd); 
  • Gepersonaliseerde e-mails versturen met Office 365 foto is mogelijk; 
  • Als er iets wijzigt of toe moet worden gevoegd (bijvoorbeeld gewijzigde NAW gegevens) wordt dit centraal ingesteld; 
  • e-mails verzenden kan vanaf elk apparaat (laptop, smartphone en tablet);
  • U kunt zelfs (actie)urls volgen met Google Analytics.

 

 

Ja, ik wil CodeTwo e-mail handtekeningen voor Office 365!

Neem contact met ons op via interesse@ratho.nl, bel 040 2370 426 voor meer informatie of om het meteen in te stellen; simpel, snel en eenvoudig!

Helpdesk