Beheer alle taken en afspraken vanuit Teams

Home >  Nieuws >  Beheer alle taken en afspraken vanuit Teams

In één oogopslag ziet u al uw taken in Teams

Het is binnenkort mogelijk om alle taken vanuit Microsoft Teams te beheren. Dit geldt voor taken die in Outlook zijn aangemaakt maar ook de taken die vanuit de To-do en Planner app zijn aangemaakt. De komende weken start Microsoft met het hernoemen van de Planner app naar Tasks en toevoegen aan het hoofdmenu in Teams (zie de afbeelding). De uitrol hiervan vindt plaats in mei/ juni en duurt 4-6 weken.

 

De Bookings app

Bookings geeft u een snel, gemakkelijk alternatief op tijdrovend, frustrerend telefonisch plannen. Op een gemakkelijk in te stellen, aanpasbare webpagina kunnen uw klanten 24/7 beschikbare tijden vinden en afspraken reserveren. U krijgt een privéagenda om uw planning te beheren en automatische bevestigingen en herinneringen om tijd te besparen. Klanten kunnen uw reserveringspagina bezoeken wanneer ze maar willen, de gewenste tijd en service reserveren, een bevestigingsmail en agenda-uitnodiging ontvangen en een reservering indien nodig wijzigen of annuleren. Voor klanten die liever telefonisch reserveren, voert u gewoon hun afspraakgegevens in en verzendt Bookings alle bevestigingen en herinneringen. Bekijk de video>>

 

Meer informatie

Wilt u ook gebruik maken van Teams in uw organisatie of wilt u meer weten over hoe u het kunt inzetten, neem dan contact met ons op via interesse@ratho of bel 040 2370 426. U kunt ook onderstaand formulier invullen, dan bellen wij u terug.

Dit veld is verplicht omdat we contact op willen nemen

Helpdesk