Bel met één muisklik een telefoonnummer vanuit je Chrome browser

Home >  Nieuws >  Bel met één muisklik een telefoonnummer vanuit je Chrome browser

Met één muisklik een telefoonnummer bellen vanuit je Chrome browser? De gnTel FlexDial chrome extension herkent automatisch telefoonnummers op webpagina's en zet er een handige belbutton naast.

De Chrome plugin werkt in combinatie met een mijn.gntel.nl-account. Je kunt de plugin downloaden via de Chrome Web store>>

Als je de plugin geïnstalleerd hebt krijg je een gnTel-button bovenin je browser balk te zien. Klik hierop om de instelling van de plugin af te ronden. Indien je nog niet in mijn.gntel.nl bent ingelogd zal het systeem daarom vragen. Na inloggen selecteer je het account dat je wilt gebruiken om mee te bellen. Hiervoor kun je zowel FlexTelephony-accounts als Free-seating accounts gebruiken.

Werking van de plugin

De plugin detecteert telefoonnummers op de webpagina's die je bezoekt. Als een nummer wordt gevonden, dan wordt er een belbutton naast geplaatst:

 

 

Ik wil dit ook!

Is je interesse gewekt? Neem dan contact op met ons via interesse@ratho.nl of 040 2370 426 voor meer informatie of hulp bij het instellen van deze plugin.

 

Helpdesk