Bezoek Interconnect tijdens Nationale Datacenterdag

Home >  Nieuws >  Bezoek Interconnect tijdens Nationale Datacenterdag

Na het grote succes van de vorige edities, wordt dit jaar op dinsdag 12 juni de Nationale Datacenterdag georganiseerd. De unieke gelegenheid voor geïnteresseerden om een kijkje te nemen in de high-end datacenters van Interconnect. Op de Nationale Datacenterdag opent Interconnect beide datacenters voor nieuwsgierigen. Bij Datacenter Eindhoven en Datacenter ’s-Hertogenbosch van Interconnect kunnen zakelijke belangstellenden de belangrijkste bevindingen van het Dutch Datacenter Report gepresenteerd krijgen. Een unieke rondleiding is onderdeel van deze bezoeken.

Interconnect opgenomen in de top van IaaS leveranciers in Nederland

IaaS-specialist Interconnect is in het onderzoek Cloud Survey 2018: Dutch Skies van vakblad Computable en ICT-dienstverlener Binx.io opgenomen in de top van IaaS-leveranciers in Nederland. Het bedrijf is na Microsoft Azure en AWS de populairste IaaS-aanbieder in ons land en is in de top tien de enige puur Nederlandse speler.

Nederlandse speler

Rob Stevens, algemeen directeur van Interconnect is vooral blij dat Interconnect als enige Nederlandse speler is doorgedrongen tot de top tien van IaaS-partijen. “Het feit dat wij een honderd procent Nederlandse organisatie zijn, zorgt voor onderscheidend vermogen. Onze klanten hoeven zich op geen enkele manier zorgen te maken over compliance en governance als het gaat om hun data. Verder kunnen ze rekenen op 24x7 support door Nederlandse engineers en op gegarandeerde continuïteit dankzij de Stichting Continuïteit Interconnect, die over de middelen beschikt om – mocht dat ooit nodig zijn – de dienstverlening voor een halfjaar volledig over te nemen. Dit is absoluut uniek in onze markt. Wij zijn zeer vereerd met deze notering. Het is een kroon op ons werk.”

Meer informatie en inschrijven

Neem voor mee informatie contact op met ons via interesse@ratho.nl of bel 040 2370 426. 

Helpdesk