Home >  Nieuws >  Bezoek ons op de Regio Business Dagen Zuidoost-Brabant 2015

Ratho B.V. staat op woensdag 30 september en donderdag 1 oktober 2015 op de Regio Business Dagen in het Beursgebouw te Eindhoven. Komt u ook kennis maken met ons en heel veel andere exposanten uit de regio? U vindt ons op standnummer 166 (vlakbij Dommel-18 plein en BNI stand) #RBD15.

Schrijf u gratis in!

Wilt u er ook bij zijn op hét netwerkevenement van de regio? Schrijf u dan hier alvast GRATIS in!

Kom Netwerken & Speeddaten

Tijdens de Regio Business Dagen kunt u zelf Speeddaten. Dit is hét middel voor netwerken, (verdere) kennismakingen en kennisuitwisseling. Tijdens de speeddate-sessie heeft u de kans om in een korte pitch iets over uzelf en uw organisatie te vertellen. En nog belangrijker: u kunt vertellen wat ù voor de ander kunt betekenen. Wilt u ook speeddaten tijdens de Regio Business Dagen? Er is een vrije keuze om deel te nemen aan de sessie die het beste in uw agenda past. Meld u aan als bezoeker.

Programma

Naast dat u kennis maakt met ons en onze dienstverlening is er ook een mogelijkheid om te netwerken op hét netwerkevent van Zuidoost-Brabant. Overal staan beurspleintjes waar u met een hapje en drankje eens goed over zaken (bij) kunt praten. Ook zijn er diverse lezingen en andere activiteiten.

Win een Plantronics Voyager headset

Lever uw visitekaartje in bij onze stand (166) en maak kans op een headset van Plantronics. Als u deze headset opzet, reageert de Smart Sensor-technologie, waardoor u zonder ergens op te klikken snel een oproep kunt aannemen. DE Voyager Legend is de eerste echt intelligente Bluetooth®-headset. Na de beurs nemen wij zelf contact op met de winnaar.

 

Over Ratho

Ratho is dé ICT beheerder voor het onderwijs, midden en kleinbedrijf en ZZP'er. Wij zijn gespecialiseerd in: Beheer | VoIP | Wi-Fi | Cloud & Internet | Advies & Automatisering.

Onze visie op ICT is dat het gewoon moet werken en goed beveiligd moet zijn zodat u zich met uw eigen werkzaamheden bezig kunt houden. Punt.
Wij automatiseren niet om te automatiseren en vinden functionaliteit belangrijker dan techniek. We leggen alles op begrijpelijke wijze uit, want daar zijn we goed in! Vanzelfsprekend denken we met u mee over waar ICT zich binnen uw organisatie het beste kan bewijzen en gaan een bezoek niet uit de weg.

Helpdesk