De RED 2020 gaat niet door!

Home >  Nieuws >  De RED 2020 gaat niet door!

Ratho Experience Day 2020: gaat niet door

Op vrijdag 30 oktober 2020 zou de zesde editie van de Ratho Experience Day plaatsvinden. Wij vinden het jammer om te moeten vermelden maar het evenement gaat dit jaar niet door.
De reden waarom wij dit evenement organiseren is namelijk om het persoonlijke contact dat we met elkaar hebben. En juist dat persoonlijke tintje is door de tijd waar we ons allemaal in bevinden een stuk moeilijker geworden, vandaar dit besluit.

 

We verplaatsen het naar 19 maart 2021

Dat betekent overigens niet dat we het niet meer organiseren, maar dat we het verplaatsen naar 19 maart 2021 op de High Tech Campus (HTC) Eindhoven. Want de sprekers stonden al te popelen om u meer vertellen om Zet de datum maar alvast in uw agenda! We hopen op uw begrip, hopelijk spreken we elkaar eerder en zien we elkaar op vrijdag 19 maart 2021!

Lees hier meer over de editie van vorig jaar.


Volg onze webinars en ons nieuws

Wilt u tot die tijd op de hoogte blijven van wat we allemaal doen? Volg dan ons Linkedin kanaal of schrijf u in voor onze nieuwsbrief waar we regelmatig posten over de webinars die Aryon of onze partners geven. Heeft u een vraag waarover wij u moeten terugbellen, vul dan onderstaand formulier in.

 

Dit veld is verplicht omdat we contact op willen nemen

 

 

 

Helpdesk