Profiteer van de Dell On-the-Go actie

Home >  Nieuws >  Dell On The Go

Werken er in uw bedrijf ook 'On-the-Go-Pro's?' Dat zijn mensen die overal moeten kunnen werken; op verschillende afdelingen binnen kantoor, maar zeker ook buiten kantoor. En om zo te kunnen werken heeft Dell nu een 12,5 inch 2-in-1 oplossing: de Latitude 7275. Dit device biedt de kracht van een laptop, de flexibiliteit van een tablet en heeft de accessoires voor de mobiele professionals. Dus maak ook gebruik van de beste en meest complete deal voor ondernemers die vaak onderweg zijn!

 

De Latitude 7000 2-in-1 presteert met de kracht van een laptop en de flexibiliteit van een tablet.

Highlights voor de Dell Latitude 7275

 • 2-in-1
  De Latitude 7275 is een 12,5 inch 2-in-1. Ga direct aan de slag! Latitude biedt de kracht van een laptop, de flexibiliteit van een tablet en biedt de accessoires voor de mobiele professionals.

 • Veilig
  Alleen Dell biedt vanaf begin af aan uitgebreide versleuteling en toonaangevende malwarepreventie vanuit één bron. Bovendien beschermt Dell Data Protection | Protected Workspace uw data op alle eindpunten, met inbegrip van externe media, zelf versleutelende harde schijven en in openbare cloudstorage.
 • Beheerbaar
  Latitude 7275 maakt volledig geautomatiseerde BIOS of systeemconfiguraties mogelijk door middel van de gratis tools van Dell Client Command Suite.Latitude laptops zijn eenvoudig te implementeren, te bewaken en bij te werken
 • Betrouwbaar
  De Latitude 12 is voorzien van een duurzaam chassis en heeft de uitgebreide testen van militair niveau MIL-STD 810G ondergaan.

 Extra’s:

 • Opmerkelijk dun, volledig flexibel: de Latitude 12 7000 serie is de dunste en lichtste 12,5 inch zakelijke 2-in-1, ontworpen om met u mee te gaan, waar uw werk u ook brengt. Met een innovatieve magnetische verbinding voor snelle omschakeling met één hand is deze laptop altijd klaar binnen no time naar tabletmodus over te gaan.
 • Volmaakt helder: geniet van verbluffende resolutie met het 12,5 inch Ultrasharp™ 4K UHD-beeldscherm, geoptimaliseerd voor intuïtieve interactie met touch.
 • Duurzaam: elke Latitude 12 is gemaakt van premium materialen, zoals een magnesiumlegering en het edge-to-edge Corning Gorillas Glass NBT, en afgewerkt met soft-touch.
 • Een helpende hand: eenvoudig communiceren met uw eigen persoonlijke, digitale assistent, Cortana, uitgerust met MaxxAudio® Pro van Waves voor een natuurlijke collectieve spraakervaring.

Meer informatie of de Latitude 7275 meteen bestellen?

Neem dan contact op met ons via verkoop@ratho.nl of bel 040 2370 426.

Helpdesk