Doe meer met Office 365

Home >  Nieuws >  Doe meer met Office 365

Wij promoten natuurlijk het gebruik van Office 365, want je kunt er zoveel meer mee dan je denkt! Daarom vind je op de website van Microsoft een overzicht van handige informatiebronnen, met onder meer tips, praktische scenario’s, training en ondersteuning voor de interne communicatie als je met Office 365 gaat starten of al even bezig bent.

Informeer collega’s

Met Office 365 krijgen medewerkers via een vertrouwde interface een schat aan nieuwe mogelijkheden. Door intern de mogelijkheden op een praktische en speelse wijze te communiceren, neemt de adoptie en productiviteit toe. Heb je een lancering gepland? Maak dan gebruik van een serie praktische e-mails naar medewerkers met gebruikerstips voor de eerste weken. Voor grote organisaties is het mogelijk om bijvoorbeeld een interne pop-up werkplek inrichten waar medewerkers kennis kunnen maken met de mogelijkheden.

Stimuleer gebruik

Het gebruik van Office 365 kun je actief beïnvloeden door het inrichten van een zogenaamd adoptieprogramma. Daarom heeft Microsoft een aanpak ontwikkeld zodat je het gebruik van Office 365 succesvol kunt stimuleren. Download daarvoor onder meer templates voor het inrichten en uitvoeren van een adoptieplan.

Meer weten?

Wil je ook Office 365 gaan gebruiken? Meld je dan snel aan voor de sessie van Microsoft tijdens de Ratho Experience Day 2016!

Helpdesk