Even voorstellen: onze afstudeerders CE Bob en Nina

Home >  Nieuws >  Even voorstellen: onze afstudeerders CE Bob en Nina

Even voorstellen: Bob Renders

Ik ben Bob Renders, 25 jaar en ga afstuderen bij Ratho voor mijn studie Commerciële Economie (CE) aan de Fontys te Eindhoven. Ik ben geboren en getogen in Meijel, een klein dorpje in Limburg, en sinds twee jaar woonachtig in Eindhoven. Na mijn havo heb ik 2 jaar aan de Avans gestudeerd alvorens over te stappen naar de Fontys om daar Commerciële Economie te gaan studeren. Nu is dan eindelijk het moment aangebroken om af te studeren bij Ratho.

Stage opdracht
In de periode van augustus tot en met december 2018 zal ik bezig zijn met het in kaart brengen van de Customer journey van de klanten en potentiele klanten van Ratho. Wanneer deze Customer journey in kaart is gebracht zullen alle touchpoints van de klanten met Ratho worden doorgenomen en worden verbeterd zodat er een betere klantervaring wordt gerealiseerd.

Hulp gevraagd
Ik zal in de komende periode een aantal interviews willen afnemen van bestaande klanten en daarnaast zal ik later tijdens mijn stageperiode nog een enquête rondsturen om u, als ervaringsdeskundige, te vragen hoe u de reis naar Ratho heeft ervaren. Ik wil u via deze weg alvast bedanken voor uw medewerking.

Even voorstellen: Nina van Zutphen

Ik ben Nina van Zutphen, 24 jaar en momenteel ben ik bezig met het laatste jaar van mijn studie Small Business and Retail Management aan Avans Hogeschool te ’s-Hertogenbosch. Mijn interesses liggen binnen deze opleiding met name bij marketing en project management. Ik ben enthousiast om mijn studie bij Ratho af te kunnen ronden en hen te helpen door middel van mijn scriptie.

Tijdens mijn stageperiode houdt ik mij bezig met de vraag hoe Ratho haar services het beste kan aanbieden zodat zij nieuwe potentiële onderwijsklanten op de meest efficiënte manier kunnen gaan benaderen. Hiervoor wil ik onder andere gaan kijken naar de wensen, behoeftes en het beslissingsproces van de doelgroep. Daarvoor heb ik veel input nodig vanuit de huidige klanten dus verwacht zeker een telefoontje van mijn kant!

Helpdesk