Even voorstellen: onze collega Paul Martens

Home >  Nieuws >  Even voorstellen: onze collega Paul

Mijn naam is Paul Martens, ik ben 26 jaar en ik woon samen met mijn vriendin in Weert. Na het afronden van mijn 4 jarige ICT-opleiding op MBO niveau 4 ben ik begonnen als on-site support engineer in de (basis-)scholensector. Dit heb ik 3 jaar lang gedaan. Tijdens deze 3 jaar heb ik niet alleen veel mogen leren over netwerken, systeembeheer en werkplekbeheer, maar ook over het werken in teamverband. 

 

Via mijn oude werkgever heb ik Ratho leren kennen. Ik was meteen nieuwsgierig naar hun manier van werken. Al snel kwam ik erachter dat we dezelfde visie delen, namelijk preventief handelen om problemen te voorkomen en het bieden van volledige service waar mogelijk. Mijn nieuwsgierigheid werd opgemerkt en al snel volgde er een kennismaking met Thomas.

Naast mijn werk ben ik graag bezig met het opdoen van mijn technische kennis. Denk hierbij aan het installeren/onderhouden van een server en het instellen van een router. Af en toe vind ik het leuk om een videogame te spelen of een serie/film te kijken. Tot slot vind ik het leuk om mijn vrije tijd door te brengen met vrienden en familie.

Ik kijk uit naar een goede samenwerking en hoop u snel te ontmoeten.

 

Groet,
Paul Martens

Helpdesk