Even voorstellen: onze nieuwe collega Aryon Hooijmaijers

Home >  Nieuws >  Even voorstellen: onze nieuwe collega Aryon

Mijn naam is Aryon Hooijmaijers en ik woon in Tilburg. Vanaf januari 2016 vesterk ik het team van Ratho. Na mijn beroepsopleidingen (Academie voor Lichamelijke Opvoeding en de Pedagogische Academie voor Basisonderwijs) ben ik aan de slag gegaan als leerkracht op een basisschool in Oisterwijk. In de afgelopen jaren heb ik in diverse groepen lesgegeven en heb ik ook extra taken uitgevoerd, waaronder bouw- ICT-coördinator.

De laatste jaren ben ik naast het lesgegeven meer taken in het middenmanagement gaan uitvoeren. Momenteel ben ik adjunct-directeur op een basisschool en verricht ik werkzaamheden bij de bovenliggende stichting. Eén van de taken binnen die stichting is om het overkoepelend beleid op ICT-gebied op te stellen en om dit samen met de iCoaches van de scholen te implementeren. Het gaat dan onder andere om bijscholingsbeleid voor medewerkers, maar ook om het toepassen van ICT op een moderne en nuttige manier voor leerlingen en leerkrachten.

Dit laatste punt vind ik erg interessant en na bijna 15 jaar in het onderwijs was het bovendien tijd voor een nieuwe uitdaging. Binnen de scholen maakten we al gebruik van de dienstverlening van Ratho en het toeval wil dat ze iemand zochten om deze dienstverlening verder uit te breiden. Voor enkele dagen in de week ga ik samen met de andere medewerkers van Ratho aan de slag om ICT-mogelijkheden in het onderwijs en het bedrijfsleven nog beter te implementeren, voor nu en in de toekomst. Ook het geven van trainingen op ICT-gebied met een duidelijke relatie tot de (onderwijs)praktijk, wordt één van mijn werkzaamheden.

Ik hoop snel kennis te maken met de diverse bedrijven en persoonlijk een steentje bij te dragen aan de dienstverlening van Ratho.

 

Aryon Hooijmaijers

Helpdesk