Even voorstellen: onze nieuwe collega Robbie Liebregts

Home >  Nieuws >  Even voorstellen: onze nieuwe collega Robbie

Mijn naam is Robbie Liebregts, ik ben 18 jaar en ik woon in Tilburg. Vanaf januari ben ik fulltime in dienst gekomen bij Ratho en werk ik op de helpdesk. In februari start mijn BBL variant van de ICT-Beheerder opleiding. Wellicht heb je mij al aan de telefoon gesproken, maar anders komt dat nog, want ik ben de komende drie jaar 4 dagen in de week werkzaam bij Ratho en ga één dag naar school. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om iets te doen met vrienden of te gamen. 

Hoe heb ik Ratho leren kennen?

Tijdens mijn stagejaar van de opleiding ICT-Medewerker Beheer heb ik kennis gemaakt met Ratho. Ratho verzorgd namelijk het ICT beheer voor de school waar ik stage liep. Het was daar de bedoeling dat ik drie dagen in de week aanwezig was en daar alle ICT gerelateerde werkzaamheden op mij zou pakken en dat verliep goed, ik vond het leuk en kreeg veel positieve feedback van mijn (voormalige) collega’s van het Jan Ligthart Huibeven. Op een dag kwam Joris van Ratho het preventief onderhoud uitvoeren op locatie en dat was het moment dat ik meer in contact kwam met Ratho. 

Een fijne combinatie van werken en deeltijd naar school

Na een tijdje nam Thomas contact met mij op omdat ik positief was opgevallen door Joris en nodigde mij uit voor een gesprek. Op dat moment had ik de keuze om aan de slag te gaan bij Ratho of om verder te gaan bij de opleiding waar ik definitief geplaatst was (ICT-Beheerder). Ik heb toen gekozen om door te leren maar kwam er al snel achter dat voltijd naar school erg tegenviel vanwege het stagejaar. Ik miste het bezig zijn in de praktijk dus besloot contact op te nemen met Thomas. Hij wilde graag weten waarom ik van gedachten was veranderd en besloot opnieuw in gesprek te gaan met mij. We zijn er samen uit gekomen en ik kijk er erg naar uit wat de toekomst mij binnen Ratho gaat brengen! 

Helpdesk