Even voorstellen: Onze nieuwe collega Thijs

Home >  Nieuws >  Even voorstellen: onze nieuwe collega Thijs Marques

 

Onze nieuwe collega Thijs

Mijn naam is Thijs Marques (35) en ik ben sinds kort als kwaliteitsmedewerker werkzaam bij Ratho. Ik ga me vooral bezighouden met de interne processen waardoor mijn collega’s efficiënter en effectiever kunnen werken. Dat ze dus maar snel de weg naar mijn bureau zullen vinden 😉.

Ook zal ik me bezighouden met de belangrijke ISO 27001 her-certificatie die dit jaar gepland staat. Bij mijn vorige werkgever heb ik een vergelijkbare functie bekleed en ik hoop dat ik, met deze ervaring en met mijn enthousiasme, een toevoeging zal zijn voor Ratho. Ik ben een 'manusje van alles' wat ook blijkt uit mijn werkverleden. Opgeleid als jurist, erna gewerkt in de evenemententechniek, ik heb een eigen restaurant gehad en hiervoor heb ik dus in een IT bedrijf gewerkt als verbetermanager.

Omdat ik recent vader ben geworden, werk ik 4 dagen in de week en heb ik één papa dag waar ik enorm naar uit kijk. Ik heb gigantisch veel zin om bij Ratho aan de slag te gaan en de eerste periode is me in ieder geval super goed bevallen!

Groet,
Thijs

 

Helpdesk