Even voorstellen:

Home >  Nieuws >  Even voorstellen: onze nieuwe collega's Marvin en Kim

 

Onze nieuwe collega Kim

Mijn naam is Kim van Veenendaal. Ik ben 33 jaar en woon met mijn vriend en dochter in Rosmalen. Mijn werkende leven begon in het onderwijs: als groepsleerkracht en al snel ook als ICT coördinator op schoolniveau. Na een aantal jaar was ik parttime leerkracht (van een digitale en fysieke plusklas) en parttime ICT coördinator van een stichting voor basisonderwijs in de Betuwe. De combinatie tussen onderwijs en ICT past erg goed bij mij.

Na ruim tien jaar in het onderwijs, is de balans de andere kant op gevallen. Ik ben in een development team van een hard- en softwarebedrijf met voornamelijk onderwijsklanten gaan werken. De overstap is mij erg goed bevallen. Na twee jaar ben ik verder om me heen gaan kijken en kwam ik via via met Ratho in aanraking. Het gedreven team en de open sfeer maken dat ik mijn vorige baan heb opgezegd en nu onderdeel van Ratho ben!

Bij Ratho ga ik me onder anderen richten op kwaliteitscontrole, ISO normen, het verbeteren van (interne) processen, en de doorontwikkeling van het RathoPortaal. Ik kijk ernaar uit om onderdeel te zijn van Ratho en met elkaar op ICT-gebied realistisch maatwerk te bieden voor bedrijven en scholen.


Groet,
Kim van Veenendaal

 

Onze nieuwe collega Marvin

Mijn naam is Marvin Hagen, 30 jaar en woon in Eindhoven. Nadat ik mijn opleiding heb afgerond, ben ik aan de slag gegaan bij een IT dienstverlener welke de IT verzorgd binnen het basisonderwijs. Na 12 jaar bij mijn vorige werkgever was voor mij de tijd gekomen om een nieuwe stap in mijn carrière te maken. Vanaf 1 november ben ik bij Ratho in dienst als netwerkbeheerder.

Naast mijn werk doe ik graag leuke dingen met mijn zoontje. Verder kijk ik graag een film / serie of trek er op uit met mijn mountainbike.

Ik kijk uit naar een prettige samenwerking!


Groet,
Marvin Hagen

 

Helpdesk