Even voorstellen:

Home >  Nieuws >  Even voorstellen: onze nieuwe collega's Pieter, Tim, Tijmen en Remi!

 

Pieter Onze nieuwe collega Pieter

Mijn naam is Pieter Klaasen, ik ben 33 jaar oud en ben een geboren en getogen Helmonder. Na 3 jaar bij een grote IT partij te hebben gezeten als regelneef, was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ratho kwam hierbij al snel op mijn pad en de klik was zo gevonden. Vanaf begin februari ben ik bij Ratho dan ook officieel lid geworden van een van de leukste teams van Eindhoven en omstreken. 

In mijn vrije tijd ben ik vooral bezig met het er af trainen van de frikandellen van het voorgaande weekend door middel van kickboksen, zaalvoetbal en airsoft. Als de tijd zich er voor leent, ga ik graag met mijn vriendin de wereld verkennen op zoek naar het volgende avontuur. Ik kijk uit naar een prettige samenwerking en hoop u snel te ontmoeten!

 

 

 Onze nieuwe stagiair Remi

Ik ben Remi de Laat, 23 jaar en momenteel ga ik afstuderen bij Ratho voor de opleiding Ondernemerschap & Retail Management. Na 2 jaar de opleiding Accountancy te hebben gevolgd is het nu tijd voor mij om na 4 jaar af te studeren aan mijn huidige opleiding Ondernemerschap en Retail Management. Mijn interesses binnen de opleiding liggen vooral bij (online)marketing, commercie/sales en ondernemen.

Voor mijn afstudeeropdracht was ik opzoek naar een mix tussen commercieel en (online)marketing en bij Ratho had ik deze mogelijkheid. Tussen februari 2020 en juni 2020 zal ik mij bezig houden met onderzoeken hoe Ratho meer leads kan genereren en hoe Ratho deze bedrijven het best kan bereiken. Verder ga ik in kaart brengen hoe Ratho bestaande klanten kan bereiken om up- en cross selling te stimuleren. Ik heb erg veel zin om met mijn opdracht aan de slag te gaan en Ratho een stap vooruit te helpen!

 

Onze nieuwe stagiair Tijmen

Mijn naam is Tijmen Koetse, ik ben 19 jaar oud en ik kom bij Ratho BV mijn eindstage doen. Dit doe ik door op de helpdesk mee te lopen.
Ik kom uit Budel-Dorplein en in mijn vrije tijd luister ik graag muziek en verzamel ik vinyl.

Groetjes Tijmen

 

Onze nieuwe stagiair Tim

Mijn naam is Tim, ik ben 17 jaar en woon samen met mijn ouders en zusje in Eindhoven. Na havo 4 ben ik gestopt met de opleiding omdat ik graag een programmeur wilde worden. Inmiddels ben ik bezig met mijn 2e jaar van de 4 jarige opleiding programmeur, MBO niveau 4. Voor mijn school moest ik een stageplaats zoeken, en zo ben ik bij Ratho terecht gekomen. Ik was op zoek naar een bedrijf waar ik echt tussen zou passen. Ratho was meteen interessant omdat het een heel sociaal bedrijf is, ik stuurde een mailtje en al snel mocht ik op gesprek komen. De klik was er meteen, iedereen is erg aardig en ik voelde een goede connectie. Nu ben ik aan het werk bij Ratho en het is heel leuk. Ik hoop dat ik met mijn stage iets voor Ratho kan betekenen en dat ik over een tijdje zelf ook mensen kan uitleggen over hoe het hier werkt

 

Helpdesk