Even voorstellen: onze nieuwe collega Marten

Home >  Nieuws >  Even voorstellen: onze nieuwe operationeel directeur Marten Keur

Onze nieuwe operationeel directeur Marten

Ik ben Marten Keur, en sinds oktober ‘aan boord’ bij Ratho als directeur operatie. Ratho is als IT-dienstverlener voor het (speciaal) basisonderwijs en het bedrijfsleven trots op haar klanten én super trots op de hoge klanttevredenheid beoordeling van diezelfde klanten!

Die klanten en hun tevredenheid zijn uitgangspunt van mijn focus, mijn werk én van het werk van al mijn collega’s binnen Ratho. Samen werken we er hard aan om voor onze klanten hun werk eenvoudiger en aantrekkelijker te maken met slimme en afgestemde IT-oplossingen en diensten. Dit om zo bij te dragen aan het succes van al die scholen en bedrijven welke wij als Ratho mogen adviseren, helpen en bedienen.

Met ervaring in IT, onderwijs en het bedrijfsleven hoop ik samen met mijn collega’s de juiste nuance in focus en richting voor Ratho te kunnen brengen waarmee we voor bestaande en mogelijke nieuwe klanten ons blijven ontwikkelen. Ontwikkelen met als doel echt bij te dragen en uw klanttevredenheid te blijven verbeteren en verhogen. Ik verheug me er op veel van u de komende tijd te mogen ontmoeten binnen uw organisatie, bij ons op kantoor, of volgend jaar bij de Ratho Experience Day.

Wilt u al eerder contact dan kunt u mij bereiken via marten@ratho.nl of via 040 – 237 04 26.

Tot Snel!
Marten

Marten Keur

Helpdesk