Even voorstellen:

Home >  Nieuws >  Even voorstellen: Onze nieuwe stagiair Declan

Onze nieuwe stagiair Declan

Mijn naam is Declan Lubbersen, ik ben 20 jaar oud en woon in Weert. Afgelopen jaren is mijn schoolcarrière een redelijke achtbaan geweest. Op de middelbare school begon ik op TTO VWO en door een beetje pech thuis ben ik 8 jaar later (dit schooljaar) begonnen aan de MBO opleiding Applicatie- en Mediaontwikkeling. Ik leer erg snel met als resultaat dat ik de opleiding versneld mag doen, eind volgend jaar ben ik als het goed is afgestudeerd. Door die versnelling moest ik plotseling een stage bedrijf hebben. Als de donder stuurde ik mails links en rechts naar bedrijven en na een prettig gesprek met Remo de Jong belandde ik bij Ratho.

Voor de komende 10 weken zal ik stage lopen bij Ratho onder begeleiding van Remo de Jong en Laurens Adema. Met hun hulp ga ik helpen het Ratho Portaal en Ratho Manager uit te breiden op zowel het front-end, dat u als klant ziet, en het backend, waar alles werkend wordt gehouden.

In het weekend ben ik achter de tap te vinden bij café Gotcha! in Weert. Sta ik niet daar, dan ben ik thuis een serie/film aan het kijken, een goed boek aan het lezen of een actievolle game aan het spelen. 

 

Declan Lubbersen

Helpdesk