Even voorstellen:

Home >  Nieuws >  Even voorstellen: onze nieuwe stagiaires

 

Onze parttime medewerker Elmira

Mijn naam is Elmira Drost, ik woon in Eindhoven en ik ben 20 jaar. Ik ben 2e-jaars HBO ICT studente bij Fontys Hogescholen. Binnen mijn opleiding focus ik mij vooral rondom het onderwerp Cybersecurity. Denk hierbij aan de beveiliging van de techniek, maar ook organisatorisch. Ik vind het interessant om de dingen die ik leer gelijk toe te passen binnen het bedrijfsleven. So, here I am!

Binnen Ratho houd ik mij vooral bezig met de beveiliging van Ratho intern en extern. Dit doe ik door onder andere de huidige informatie veiligheidsbeleidsdocumenten te voorzien van een update, maar probeer ik ook bewustwording te creëren voor onderwerpen waar momenteel nog niet extreem veel mee gebeurd.

Ik ben hier half maart bij Ratho gestart. Je kan mij hier elke dinsdag middag vinden op kantoor. Bij vragen of onderdelen rond het gebied van informatie beveiliging kan je bij mij terecht!

Groet Elmira


P.S. Tijd voor wat extra girl power in het bedrijf!

Elmira Drost


Onze stagiair Jesse

Ik ben Jesse Antoni, 19 jaar en kom uit Eindhoven. Komend half jaar ben ik werkzaam als stagiair bij het development team. Ik heb voor Ratho gekozen omdat er een gezellige sfeer was toen ik hier kwam en omdat het bedrijf voldeed aan de eisen die ik had.

Ik ben 8 februari gestart bij Ratho en zal op zo veel mogelijk dagen op het kantoor proberen te zijn, terwijl vanuit thuis werken ook een optie is. Ik houd mijzelf voornamelijk bezig met het Ratho Portaal en ondersteun hiermee dus alle collega's in het development team.

Verder zijn mijn hobby’s digitaal tekenen, manga lezen en sporten.


Groet,
Jesse


Onze stagiair Ibrahim

Mijn naam is Ibrahim Capkurt, 19 jaar en ik kom uit Eindhoven. Momenteel ben ik laatste jaar student op het Summa College (Sterrenlaan 10) waar ik de opleiding ICT-Beheerder niveau 4 volg. Ik ben op 11 februari gestart met mijn stage op de helpdesk en blijf tot begin juni bij Ratho.

Ik heb al enige ervaring op de helpdesk door mijn vorige stagejaar bij het Sint-Anna ziekenhuis. Bij Ratho hoop ik mijn kennis en ervaring te vergroten en zo te groeien. Tijdens de kennismakingsgesprek had ik al meteen door dat er een gezellige sfeer hing en ik hier veel kon leren.

In mijn vrije tijd sport ik graag of ga ik wel eens uit met vrienden. Mijn hobby is voetballen, dit doet ik dan ook sinds mijn 4de. Sinds 3 jaar voetbal ik bij FC Eindhoven AV in de heren 2. Daarvoor heb ik bij 2 andere clubs gespeeld.


Groet,
Ibrahim

 

Veel plezier en succes in ons team dame en heren!

Helpdesk