Even voorstellen: onze stagiair Kasper

Home >  Nieuws >  Even voorstellen: onze stagiaire Kasper

Ik ben Kasper Sprengers, 26 jaar en ben momenteel bezig met mijn afstudeerstage ter afsluiting van mijn HBO studie Software Engineering @Fontys Hogescholen te Eindhoven. Voor mijn HBO studie heb ik een MBO-4 opleiding gevolgd bij ROC Ter Aa te Helmond. Ik wilde me graag verder ontwikkelen binnen de ICT, waardoor ik enkele jaren na mijn MBO ervoor heb gekozen om verder te gaan met een HBO studie.

Minor Cyber Security

Naast mijn keuze voor Software Engineering heb ik vorig semester de minor Cyber Security gevolgd. Tijdens deze minor heb ik mezelf voornamelijk gericht op het secuur development. Security wordt steeds belangrijker op ICT gebied, daarom ben ik erg blij dat ik als software engineer up-to-date ben van de laatste ICT-security trends.

Mijn stageopdracht bij Ratho

Tijdens mijn stageperiode bij Ratho ga ik een rapportagetool ontwikkelen die een onderdeel wordt binnen de RathoManager. Met deze Ratho Manager kunt u zelf eenvoudig gebruikers aanmaken, printers toevoegen en bureaubladen instellen, zonder tussenkomst van onze helpdesk (in eerste instantie komt de Ratho Manager alleen beschikbaar voor onze onderwijsklanten). Mijn rapportagetool geeft dan een overzicht van de gemaakte acties in de Ratho Manager.

Hulp gevraagd aan ICT coördinatoren

Natuurlijk kan ik bedenken wat ú in de rapportagetool wilt zien, maar liever vraag ik uw mening. Dus heeft u bepaalde wensen, ideeën of suggesties voor de rapportagetool? Dan kunt u hier de vragenlijst invullen en wellicht ziet u uw voorstel terug in de rapportagetool! Alvast bedankt voor uw medewerking aan mijn afstudeerstage!

Helpdesk