Gedreven en enthousiaste medewerkers gezocht

Home >  Nieuws >  Gedreven en enthousiaste medewerkers gezocht

We hebben een superleuk en gedreven team dat u verder vooruit wil helpen! Om u in de toekomst nog beter te kunnen bedienen zijn we op zoek naar nieuwe medewerkers die ons team willen versterken. Natuurlijk zijn we ook zelf op zoek, maar we spreken ook graag ons eigen netwerk aan omdat ú omdat u het beste weet wie u aan de telefoon zou willen krijgen of wie bij u op bezoek mag komen. Dus weet u wellicht in uw netwerk iemand die past binnen onze Ratho cultuur, laat het ons dan weten! Onze dank (en beloning) is groot!

 

Welke mensen zoeken wij?

De kracht van Ratho zit in onze mensen. Daar zijn we trots op, maar het betekent niet dat alles vanzelf gaat. Wij zoeken gedreven en enthousiaste mensen die veel eigenaarschap tonen, want bij ons word je in het diepe gegooid, gelukkig is het wel een diep warm bad, want we doen het écht samen. Of je nu een systeembeheerder, programmeur, of administratief medewerker bent; wij zijn allemaal mensen die gedreven zijn, elkaar inspireren, uitdagen en voor elkaar klaar staan. Wij houden van doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. We werken nauw samen, vaak in projectgroepen via Teams van Microsoft Office 365.

 

Welke vacatures hebben wij?

Momenteel hebben wij diverse ICT vacatures, bekijk hier het  overzicht. Staat de gewenste vacature er niet bij? Geen nood want we zoeken altijd mensen die graag willen werken en laten zien wat ze in huis hebben. Stuur Thomas een e-mail via thomas@ratho.nl of bel 040 2370 426 en hij reageert hier op.

 

Helpdesk