Home >  Actualiteiten  >  Nieuws  > Geen support meer op oudere versies van Internet Explorer

Geen support meer op oudere versies van Internet Explorer


Op 12 januari 2016 is de support op alle oudere versies van Internet Explorer gestopt. Support wordt vanaf nu alleen nog gegeven op de huidige versie Internet Explorer 11 (IE 11). IE 11 zal dus in Windows 7, Windows 8.1 en Windows 10 nog gewoon updates en technische ondersteuning blijven ontvangen.

Wat betekent het stoppen van support op Internet Explorer?

Heeft u nog IE 10 of lager, is het advies om zo snel mogelijk over te stappen op de nieuwste versie. Het kan echter zijn dat u gebruik maakt van een internet applicatie die niet in de nieuwste versie van IE correct wordt weergegeven. Raadpleeg dan ook altijd eerst de desbetreffende leverancier(s). Microsoft geeft in ieder geval geen patches en updates meer vrij voor de oudere versies. Het kan ook zijn dat uw Windows besturingssysteem ge-update moet worden om de laatste versie te kunnen installeren indien u bijvoorbeeld nog beschikt over Windows XP of Windows Vista.

Vragen?

Als u vragen heeft over dit onderwerp, of wilt dat wij deze update voor IE verzorgen, neemt u dan contact op met onze helpdesk via helpdesk@ratho.nl of 040 2370 426 om uw vraag te stellen.

Meer nieuws

  • 06 nov 2017 - Succesvolle 3e editie Ratho Experience Day in het Evoluon! >>
  • 16 okt 2017 - Wi-Fi-netwerken kwetsbaar door meerdere lekken in WPA2-beveiliging >>
  • 09 okt 2017 - Office 365 ondersteunt oude Outlook versies niet meer vanaf 1 november >>
  • 09 okt 2017 - Plan snel uw afspraken met de FindTime Meeting Poll >>

Linkedin Twitter Facebook youtube