gnTel komt met presence functie

Home >  Nieuws >  gnTel komt met presence functie

De komende weken optimaliseert gnTel het nieuwe dashboard en de "presence functionaliteit". Presence laat zien of er mensen telefonisch wel of niet beschikbaar zijn, waardoor het handiger wordt om te zien of u door kunt verbinden. Een eerste versie van de presence en het nieuwe dashboard van gnTel zijn bèta versies, dus er wordt nog mee getest; test u ook mee?

Dashboard & Presence functionaliteiten

Het dashboard bestaat uit 3 kolommen namelijk; contacten, recente gesprekken en presence. Vanuit uw contacten kunt u snel en gemakkelijk een telefoongesprek opstarten. Contacten kunt u eventueel inladen door middel van de Google Sync koppeling, deze vindt u onder instellingen.

De kolom recente gesprekken tonen uw in- en uitgaande gesprekken van uw phone-accounts en telefoonnummers. In de derde kolom ziet u de beschikbaarheid van uw collega's. De beschikbaarheid van collega's worden automatisch aangepast als zij een telefoongesprek voeren of uitloggen op hun toestel. Binnenkort kunt u ook zelf hun status wijzigen.

Presence activeren

De presence functionaliteiten zijn verwerkt in een nieuw online dashboard. Dit dashboard is na activatie beschikbaar via Mijn gnTel. Laat ons weten als u interesse hebt, wij zorgen dan voor de activatie. U krijgt vervolgens het dashboard inclusief presence te zien na het inloggen bij Mijn gnTel. Neem dan contact op met verkoop@ratho.nl of bel 040 2370 426.

Helpdesk