Hans Heesters van de Rooy wint Bol.com bon met KTO!

Home >  Nieuws >  Hans Heesters van de Rooy wint Bol.com bon!

Na afronding van de projecten vragen wij onze opdrachtgevers altijd om een Klanttevredenheidsonderzoek in te vullen over hoe het project ervaren is, van begin tot het einde. We doen dit om inzicht te krijgen in de ervaringen van onze opdrachtgevers met onze werkwijze. Hierdoor weten we wat goed ging en wat beter kon. Gelukkig zijn onze opdrachtgevers vaak lovend over onze projecten! Met het invullen maakt u kans op een Bol.com bon, zo ervoer ook Hans Heesters van de Rooy Slijpcentrum! Onze collega Ron Vosters zocht Hans op en overhandigde hem de bon. Bent u misschien de volgende?

 

 

Live 'sterren zien' met PowerBI

We waarderen het heel erg als u na een project (migratie, VoIP, WiFi, MFA etc.) uw mening achterlaat via het Form die wij u sturen. U krijgt een aantal keuzevragen en u kunt een aantal sterren geven voor de totale ervaring van het project. Hiermee kunnen wij intern zorgen voor aanpassingen en verbeteringen voor volgende projecten. Hieronder kunt u zien wat de beoordeling van onze opdrachtgevers is op dit moment:

 

Wij laten deze cijfers real-time zien met behulp van Microsoft PowerBI. Power BI is een oplossing voor bedrijfsanalyse waarmee u uw gegevens kunt visualiseren en inzichten kunt delen binnen uw hele organisatie, of deze kunt insluiten in uw app of website. Maak verbinding met honderden gegevensbronnen en breng uw gegevens tot leven met livedashboards en rapporten. Bekijk de demo>>

 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze projecten, of weten hoe uw organisatie optimaal gebruik kan maken van PowerBI? Neem dan contact op met joris@ratho.nl of bel 040 2370 426. Als u onderstaande formulier invult bellen wij u terug.

 

Dit veld is verplicht omdat we contact op willen nemen

 

Ik ben projectleider en coach bij Ratho. Bij mij is uw ICT in goede handen. Samen met mijn team zorg ik voor het beste eindresultaat voor uw organisatie!
Joris van der Sligte

Joris van der Sligte

040 2370 426 joris@ratho.nl

Helpdesk