Home >  Nieuws >  ICT support tijdens en na uw vakantie

Tijdens vakantieperiodes verwachten uw klanten dezelfde service en kwaliteit van uw dienstverlening als anders. Ook uw medewerkers willen graag werken zoals ze gewend zijn. Hoe zorgt u tijdens deze periode tóch voor continuïteit binnen uw organisatie? Als specialisten in ICT fungeren wij als extra kracht waarbij wij uw ICT medewerker- of afdeling ondersteunen tijdens vakantieperioden of als u (tijdelijk) minder capaciteit heeft.

Uw ICT (tijdelijk) uitbesteden

Een organisatie valt of staat met een goed IT-netwerk. Want als Pc’s het niet doen, kan er niet gewerkt worden. Dit netwerk wordt beheerd door een interne IT-er of wellicht bent u zelf een IT-er die dit verzorgt. Maar die IT-er wil ook graag op vakantie en daardoor heeft u tijdelijk minder capaciteit. Zult u nét zien dat de grootste problemen dan ontstaan… En wat dan? Wij gaan u hier bij helpen!

Wij zijn een full-service ICT beheerder die prima een (tijdelijke) oplossing kan realiseren voor het uitvoerende IT-beheer voor één of meerdere dagen. Zo lijkt het voor uw klanten of u en/of uw medewerkers helemaal niet op vakantie zijn!

Wat zijn de mogelijkheden?

  • IT-beheer geheel of gedeeltelijk uitbesteden tijdens drukke- of vakantieperiodes;
  • Parttime IT-kracht extra door ons laten ondersteunen als back-up;
  • Beschikken over Service-en helpdesk die direct telefonisch ondersteuning biedt;
  • Bij acute noodsituatie snel een IT-professional beschikbaar.

Gebruik maken van ons monitoring- en beheerplatform 

Wij maken gebruik van een geavanceerde monitoring- en beheerplatform waar zowel uw interne IT-er als onze service- en helpdesk beiden gebruik van kunnen maken en we dus als een team mee kunnen acteren.

Interesse of meer informatie?

Neem dan contact op via verkoop@ratho.nl of bel met 040 2370 426.

Helpdesk