Mobiele Outlook applicatie biedt nu ook ondersteuning voor plugins

Home >  Nieuws >  Mobiele outlook applicatie biedt nu ook ondersteuning voor plugins

Twee jaar geleden, werd Outlook mobile door Microsoft gelanceerd met als doel meer te kunnen doen terwijl je onderweg bent. Met de nieuwe versie van Outlook mobile voor iOS heeft Microsoft ondersteuning toegevoegd voor plugins van derden. Hiermee krijgt de gebruiker bijvoorbeeld de mogelijkheid om een e-mail bericht direct te koppelen aan een Evernote notities of aan een CRM actie binnen Dynamics 365 van Microsoft. Wat betekent dit concreet? Lees verder!

Meer doen met de mobiele outlook applicatie

Wat kun je dan precies meer doen met deze nieuwe functies:

  1. Een inbox die helpt de nadruk te leggen op de berichten het jij het meest belangrijk vindt.
  2. Een agenda functie die het mogelijk maakt om je gehele dagkalender te beheren en niet enkel de komende afspraken te laten zien.
  3. Met de laatste versie van deze applicatie wordt het nu ook mogelijk om plugins te gebruiken van applicaties van derden. 

Ondersteuning voor applicaties van derden

Om te beginnen is ondersteuning voor Evernote, GIPHY, Nimble, Trello en Smartsheet toegevoegd. Daarnaast zijn een aantal van Microsoft's eigen applicaties nu geintegreerd, zoals Dynamics 365 en Microsoft Translator, terwijl er later meer volgen.

Niet meer switchen tussen applicaties

Met de nieuwe plugins wordt het mogelijk om onderweg meer te doen zonder dat je hierbij tussen de verschillende applicaties moet switchen, met dit doel heeft Microsoft deze functionaliteit toegevoegd aan Outlook mobile voor iOS en binnenkort ook voor het Android platform. 

Meer weten?

Neem dan contact op via interesse@ratho.nl of bel met 040 2370 426.

Helpdesk