Nieuwe functionaliteit Ratho Manager

Home >  Nieuws >  Nieuwe functionaliteit Ratho Manager

Met de Ratho Manager ontzorgen we u nog verder op ICT gebied. Met deze tool kunt u namelijk zelf al veel taken uitvoeren, zonder tussenkomst van onze helpdesk. Inmiddels is de Ratho Manager geïnstalleerd en geactiveerd bij alle scholen die bij ons het Totaal Beheer pakket afnemen. 

Constante ontwikkelingen: vind ook uw input terug in de Ratho Manager!

De Ratho Manager is een tool die constant evolueert door de inbreng van haar Het wordt dan ook volledig aan de hand van de marktvraag gebouwd. Het wordt dan ook volledig aan de hand van de marktvraag gebouwd, wat de reden is van het grote succes!

Bekijk en ervaar de nieuwste functionaliteiten

De onlangs nieuw toegevoegde functionaliteit betreft de mogelijkheid om een mailbox aan te maken zonder de noodzaak om een gebruikersaccount aan te maken. Dit is vooral handig indien uw school een mailbox wil aanmaken voor bijvoorbeeld de Oudercommissie (OR@naamschool.nl) of Medezeggenschapsraad (MR@naamschool.nl)

U vind de nieuwe functie onder: E-mailbeheer, Ongekoppelde Mailaccounts.
Zie ook onderstaande afbeelding.

Een tweede nieuwe functionaliteit is de mogelijkheid om externe mailcontacten te verbergen/tonen in de adreslijst van Office365 

Maakt u nog geen gebruik van de Ratho Manager?

Heeft u nog geen Ratho Totaal Beheer pakket of Ratho Manager op uw school en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op via verkoop@ratho.nl of bel met 040 2370 426.

 

Helpdesk