Nieuwe notebooks en schermen voor het onderwijs van Dell

Home >  Nieuws >  Nieuwe notebooks en schermen voor het onderwijs van Dell

Dell komt met een nieuwe reeks laptops en monitoren voor het onderwijs. De nieuwe systemen zijn speciaal ontwikkeld om de leermogelijkheden van scholieren in het basis- en voortgezet onderwijs uit te breiden. Ook helpen zij docenten om hun onderwijstechnieken te optimaliseren.

Het gaat om een drietal nieuwe, speciaal ontwikkelde laptops die bestand zijn tegen de zware omstandigheden die gepaard gaan met dagelijkse gebruik in een klaslokaal. Dell komt binnenkort ook met een nieuwe, 360 graden draaibare convertible laptop voor gebruik in het onderwijs. Dell introduceert tevens nieuwe 55 en 86 inch Interactive 4K Touch monitoren en nieuwe computing carts.

3000 Series Latitude Notebook

Alle drie laptops – de Latitude 11, Chromebook 11, Latitude 11 convertible, Chromebook 11 convertible, Latitude 13, Chromebook 13 – zijn volledig compatibel met de besturingssystemen Windows 10 en Chrome. Ze bieden een keur aan opties voor scholengemeenschappen met heterogene ICT-omgevingen en uiteenlopende technologische behoeften. Alle drie systemen zijn voorzien van een batterij die een hele schooldag meegaat en 6e-generatie of 7e-generatie Intel-processors die voor maximale prestaties zorgen.

Met de open architectuur van de mobile computing carts biedt Dell veelzijdige opties voor het opslaan, opladen, beheren en beveiligen van maximaal 30 systemen van Dell.

Meer informatie of een bestelling plaatsen?

Wij vertellen je graag alles over de nieuwe modelen van Dell. Neem contact met ons op via interesse@ratho.nl of via 040 2370 426.

Bron: https://channelconnect.nl/ict/dell-innoveert-onderwijsaanbod/

Helpdesk