Nog op Windows7? Stap over op Surface en Microsoft 365!

Home >  Nieuws >  Nog op Windows7? Stap over op Surface en Microsoft 365!

Dit is het moment! De urgentie om over te stappen op Microsoft Surface met Microsoft 365 was nog nooit zo hoog. In januari 2020 is de support van Microsoft voor alle apparaten met Windows 7 vervallen. Hierdoor ontvangt u geen systeem- en beveiligingsupdates meer, met alle gevolgen van dien. Maar er is nóg een reden om actie te ondernemen. Door uw medewerkers nu uit te rusten met een complete digitale werkplekoplossing met Office 365, kunt u als organisatie productiever werken dan ooit tevoren.

 

Verbeter de productiviteit van medewerkers

Microsoft 365 combineert Windows 10 Pro, Office 365 en geavanceerde beveiliging en apparaatbeheer in één complete oplossing voor de zakelijke gebruiker. Zo worden o.a. de samenwerking en communicatie met collega’s en dagelijkse taken met de vertrouwde Office apps vereenvoudigd en gestroomlijnd.

Surface en Microsoft 365 verbeteren de productiviteit van medewerkers.

  • Krachtige hardware en software, ontworpen om beter samen te werken
  • Werken waar u maar wilt met altijd aangesloten LTE1 of WiFi, en een batterij met een levensduur van wel 13,5 uur.
  • Verhoogde vergaderkwaliteit op afstand met behulp van de beste camera's, microfoons en luidsprekers.
  • Implementatieprogramma's en dashboards helpen medewerkers snel en gemakkelijk op weg

 

Inspireer medewerkers tot grootse daden

Medewerkers werken graag met de nieuwste apparatuur. Als u uw mensen uitrust met de stijlvol ontwerpen Surface apparaten – die zich aanpassen aan de manier waarop zij het liefst werken – zetten zij graag een stapje extra. Van uw werknemers in de productiehal tot de directie en van HR tot uw accountmanagers onderweg.

 

Veilig werken zonder zorgen

Om echt productief te kunnen zijn is het belangrijk dat medewerkers zich geen zorgen hoeven te maken over veilige toegang en databeveiliging. Met Microsoft 365 en Surface voor Zakelijk gebruik biedt u medewerkers overal en op ieder apparaat de juiste bescherming tegen hedendaagse bedreigingen.

Dankzij automatische updates hoeft u zich geen zorgen te maken over kwetsbaarheden in het besturingssysteem en beschikt u bovendien altijd over de nieuwste beveiligingsfuncties van Windows 10. Van aanmelding met Windows Hello tot veilige versleuteling met UEFI-firmwarestuurprogramma's, bedrijfsgegevens zijn altijd goed beveiligd.

 

Waarom Microsoft 365?

Profiteer van één geïntegreerde oplossing voor veiligheid, beheer en productiviteit

  • Werk nauw samen met mensen binnen en buiten uw bedrijf.
  • Geef medewerkers de mogelijkheid om overal productief te zijn met hun favoriete apparaten.
  • Help gegevens en apparaten te beschermen met één eenvoudig dashboard dat altijd up-to-date is.
  • Beheer IT-services snel en gemakkelijk, zodat u uw focus op belangrijke zaken kunt leggen. 

 

Surface modellen en accessoires

 

 

 

Meer informatie

Bent u geïnteresseerd in wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via 040 2370 426 of interesse@ratho.nl. Of vul uw gegevens in via onderstaand formulier, dan nemen wij contact met u op.

Dit veld is verplicht om contact op te kunnen nemen

 

 

End of Support Windows 7: voorkom onnodige veiligheidsrisico’s


Een belangrijke reden om nu over te stappen op Microsoft Surface met Windows 10 Pro is het naderende einde van de ondersteuning van Windows 7. Na 14 januari 2020 is Windows 7 nog wel te gebruiken, maar wordt het niet meer bijgewerkt of ondersteund door de supportteams van Microsoft.


Hierdoor zijn medewerkers zeer kwetsbaar voor malware en kunnen onnodige veiligheidsrisico’s ontstaan. Als u overschakelt op een besturingssysteem mét technische ondersteuning, zoals Windows 10 Pro, blijft u de essentiële beveiligingsupdates ontvangen die uw apparaten een effectieve eerste laag van beveiliging bieden.

 

Ik voorzie u graag van advies over welke devices en software er bij u en uw organisatie passen.
Tjeerd Ververgaart

Tjeerd Ververgaart

040 2370 426 Tjeerd@ratho.nl

 

Helpdesk