Onze maatregelen betreffende het Corona virus

Home >  Nieuws >  Onze maatregelen betreffende het Corona virus

Door middel van dit bericht willen wij u graag informeren over de maatregelen die Ratho treft om een Corona besmetting bij onze medewerkers of opdrachtgevers te voorkomen. Wij verzoeken u om deze informatie, indien nodig, te delen binnen de organisatie. 

 

Intern beleid

Alle medewerkers van Ratho zijn geïnstrueerd over de werkwijze waarop zij de kans op een besmetting kunnen minimaliseren. Daarbij zijn zij geïnformeerd over de wijze waarop zij een besmetting kunnen herkennen en welke gepaste acties zij hierop dienen te nemen. In het geval dat een medewerker klachten vertoont die kunnen duiden op een besmetting zal degene thuis blijven en vanuit thuis werken, indien hun gezondheid dat toestaat. Hierbij volgen wij de richtlijnen zoals deze aangegeven zijn door het RIVM. 

Naast onze eigen maatregelen hebben onze medewerkers de opdracht om zich te houden aan de adviezen en richtlijnen die kunnen gelden binnen uw organisatie. Indien deze afwijken van de richtlijnen van het RIVM verzoeken wij u om deze expliciet duidelijk te maken aan ons en onze medewerkers. Op deze manier willen wij onduidelijkheid bij onze medewerkers voorkomen. U kunt uw berichtgeving sturen naar helpdesk@ratho.nl.

 

Maatregelen

Wij doen er alles aan om de continuïteit van onze dienstverlening te behouden. In het geval dat er besmettingen van het coronavirus bij medewerkers van Ratho zijn, waardoor het primaire proces in gevaar dreigt te komen, wordt de inzet van onze mensen aangepast naar de volgende prioriteiten: 

 

  1. Helpdesk
  2. Projecten
  3. Advies trajecten
  4. Opleidingen/trainingen
  5. Overige werkzaamheden

 

Indien de verandering van de inzet van onze mensen direct van invloed is op uw organisatie nemen wij uiteraard direct contact op. 

 

Update - Werkzaamheden op locatie

Tot ander bericht blijven wij werkzaamheden op locatie uitvoeren zolang de medewerker in kwestie geen verkoudheidsklachten heeft en de werkzaamheden zodanig uitgevoerd kunnen worden dat er minimaal 1-1,5 meter afstand is ten opzichte van de andere aanwezige personen. 

Wanneer echter het coronavirus bij een of meerdere medewerkers van uw organisatie wordt vastgesteld, horen wij dit graag direct. Een bericht naar helpdesk@ratho.nl is hierbij voldoende. Wanneer zo een situatie zich voordoet zullen wij in overleg kijken naar mogelijke oplossingen voor het uitvoeren van de werkzaamheden op afstand. 

 

Meer informatie

Hier vindt u alle mogelijkheden op een rijtje om contact met ons op te nemen.

Met vriendelijke groet, 

Team Ratho B.V.

Wij hopen op uw begrip in deze periode die wij allen doormaken en doen ons uiterste best om u vooruit te helpen!
Thomas Schepers

Thomas Schepers

040 2370 426 Thomas@ratho.nl

 

Helpdesk