Onze stagiair Declan is een award winner!

Home >  Nieuws >  Onze stagiair Declan is een award winner!

Declan voert inmiddels zijn tweede stage bij ons uit in het development team en werkt hard aan de ontwikkeling van het Ratho Portaal en de Ratho Manager. Ondertussen was hij door docenten van de opleiding Applicatie- en Mediaontwikkeling bij het Summa College in Eindhoven genomineerd voor CA-ICT Awards. We zijn trots om te mogen vertellen dat hij heeft gewonnen! We hebben dus een knappe kop in dienst die veel potentie heeft aangezien hij ook nog het HBO en de universiteit wil afronden en dan zakenman wil worden. Lees hier het artikel.


De CA-ICT Awards


CA-ICT moedigt studenten aan om hun ICT-talent te ontwikkelen. Vakmensen in de ICT zijn tenslotte hard nodig. Wij roepen daarom docenten en praktijkopleiders op om ICT-talenten aan te melden, die volgens hen in aanmerking komen voor de CA-ICT Award in de vorm van een studiebeurs. Om kans te maken op deze award is alleen een aanmelding voldoende. CA-ICT selecteert uit de nominaties en kent de awards toe.

 

Hoe werken het Ratho Portaal en de Ratho Manager?


Veel van onze scholen maken al gebruik van ons Ratho Portaal of gaan dit binnenkort doen. De tool om het Portaal in te richten en te managen is de Ratho Manager. Hiermee kunt bijvoorbeeld eenvoudig zelf gebruikers aanmaken en printers toevoegen zonder tussenkomst van onze helpdesk. Momenteel zijn we druk bezig om deze tool ook in te kunnen zetten voor onze zakelijke klanten.

 

Meer informatie

 

Neem contact op als u interesse hebt in één van onze tools via interesse@ratho.nl of bel 040 2370 426.

 

Helpdesk