U loopt beveiligingsrisico’s met Windows 7

Home >  Nieuws >  Overstappen naar Windows 10

Werkt u nog steeds op Windows 7? Stap dan snel over naar Windows 10, want ondersteuning op Windows 7 stopt op 14 januari 2020. Dat betekent dat er vanaf dat moment geen updates meer worden uitgevoerd en dat beveiligingslekken niet meer worden gerepareerd, wat veiligheidsrisico’s met zich meebrengt. Ook kunt u geen beroep meer doen op Microsoft bij technische problemen.

 

Overstappen naar Windows 10

Stap daarom nu over op een Windows 10 device met een 8e generatie Intel Core processor en Office 365. Lees meer over de voordelen van Windows 10:

  • Altijd en overal slimmer werken

Moderne Windows 10 apparaten met de 8e generatie Intel Core processor starten sneller op, zijn beter in multitasking en hebben een langere accuduur dan oudere apparaten. U kunt niet zonder uw telefoon. En uw pc kan dat ook niet. Ga verder waar u bent gebleven en lees, schrijf en bewerk webpagina's, Office documenten en foto's op al uw apparaten.

  • Altijd up-to-date met Office 365

Met Office 365 Business Premium krijgt u e-mailhosting plus desktop, mobiele- en webversies van Word, Excel, PowerPoint, Outlook en andere hulpmiddelen om uw organisatie te runnen en te laten groeien. Apps worden altijd bijgewerkt, dus ze raken nooit verouderd.

 

Dell Latitude 3500 serie als geschikt Windows 10 systeem

Wij raden de Dell Latitude 3500 serie aan als beste systeem om over te stappen naar Windows 10. Deze laptop is de kleinste in zijn klasse: met zijn stijlvolle, kleine design is dit de eerste laptop uit de 3000 serie die voldoet aan de specifieke eisen voor ultrabooks.

  • dit systeem is ideaal voor onderweg en dagelijks gebruik;
  • het optionele Full HD-touchscreen verbreedt uw blikveld;
  • met de Precision touchpad kunt u onderweg ook zonder muis productief blijven;
  • met een optionele vingerafdruklezer in de aan-uitknop kunt u zich eenvoudig aanmelden en voegt ook een extra beveiligingslaag toe;
  • met de nieuwste optionele infraroodcameratechnologie kunt u ook inloggen met Windows Hello.
  • Uit te breiden met optionele accessoires zoals dockingstation, monitor, toetsenbord en muis.

Dell Latitude 3500

 

Meer informatie

Wilt u ook geen risico lopen en overstappen naar Windows 10? Neem dan contact op met Tjeerd Ververgaart via 040 2370 426 of e-mail tjeerd@ratho.nl. Meer over Windows 10 leest u op de website van Microsoft.

Ik adviseer u graag over het overstappen naar Windows 10 met het juiste device. Neem contact met me op!
Tjeerd Ververgaart

Tjeerd Ververgaart

040 2370 426 tjeerd@ratho.nl

Helpdesk