Powerkids: een gratis 2-daags interactief lesprogramma

Home >  Nieuws >  Powerkids: een gratis 2-daags interactief lesprogramma

 

Powerkids: een gratis 2-daags interactief lesprogramma

Onze partner Greenhouse is een online marketingbureau die dagelijks de online marketing van de grootste merken van Nederland verzorgt. Vanuit hun MVO gedachtegoed bieden zij een interactief lesprogramma aan: Powerkids, Kinderen leren hiermee de basisprincipes van marketing in te zetten om aandacht te vragen voor een kleine of grote maatschappelijke uitdaging. Greenhouse geeft hiermee kinderen de power om hun maatschappelijke impact te vergroten en 21e eeuw vaardigheden & leerdoelen praktiseren. Onder de naam Greenhouse Cares bieden zij sinds dit jaar de Powerkids workshop aan, speciaal voor groep 7 en 8.

 
Kinderen zijn uitermate gemotiveerd om hun (digitale) invloed en kennis in te zetten voor een maatschappelijke uitdaging. 
Denk hierbij aan Sofie Neziri die eenzaamheid onder ouderen onder de aandacht bracht en Tijn Kolsteren die onze harten veroverde met zijn nagellakactie om geld op te halen voor zijn ziekte, of Malala Yousafzai en Greta Thunberg; allemaal kinderen die zich bezig hielden met maatschappelijke vraagstukken. Omdat wij dit initiatief graag ondersteunen zorgen we er, via deze weg, graag voor dat u gebruik kunt maken van hun lesprogramma. 

 

U hoeft zelf niets te doen, alleen aanwezig te zijn!

U hoeft zelf bijna niets te doen, u hoeft alleen samen met de klas de lokale maatschappelijke uitdaging te bepalen en aanwezig te zijn in de klas. De lessen worden beide dagen volledig gegeven door Greenhousers. 

    • Nodig: 5 laptops/ tablets en 1 digibord

 

Meer informatie en de presentatie downloaden

Wilt u meer weten over dit lesprogramma? Bekijk dan de presentatie en stuur dit nieuwsbericht ook vooral door naar andere geïnteresseerden! Of neem contact op via greenhousecares@greenhousegroup.com. U kunt ook het terugbelformulier invullen.

 

Dit veld is verplicht omdat we contact op willen nemen

Helpdesk