Prettige feestdagen & een gelukkig, gezond en succesvol 2019

Home >  Nieuws >  Prettige feestdagen

Het jaar is weer bijna ten einde, het was een bewogen jaar waarin wij veel hebben kunnen doen voor u, maar ook intern hebben we slagen gemaakt. Omdat we ons steeds willen verbeteren vroegen we u vanaf afgelopen september om, na een project, een korte vragenlijst (KTO) in te vullen, waarbij u kans maakte op een Bol.com bon t.w.v. € 25,-. De eerste drie bonnen zijn inmiddels uitgereikt en wij gaan hier in 2019 uiteraard mee door! We waren de eerste organisatie die laptops op afstand en binnen 30 minuten hebben geïnstalleerd via Microsoft Intune en Autopilot, lees vooral de casus, want wellicht is deze oplossing ook waardevol voor uw organisatie!


Verder zijn we dik tevreden met onze nieuwe huisstijl, logo en foto's van onze eigen medewerkers op www.ratho.nl! We hebben begin november weer een succesvolle Ratho Experience Day (RED) georganiseerd, bekijk het korte verslag. Onze CE stagiaires Bob en Nina zijn bijna klaar met hun afstudeeropdracht, wij willen degenen bedanken die er mede voor hebben gezorgd dat zij hun verslag bij ons konden realiseren. De slagroom op onze taart was onze Microsoft Gold Partner status die we in december hebben behaald! Allemaal mooie mijlpalen natuurlijk, maar ondertussen gaan we natuurlijk door met waar we écht goed in zijn: uw organisatie verder vooruit helpen!

 

Goed doel

Zoals u wellicht weet, sturen wij geen kerstkaarten meer, maar doneren het bedrag aan het einde van het jaar aan een goed doel. Dat is dit jaar Stichting ALS geworden.

 

Prettige feestdagen & een gelukkig, gezond en succesvol 2019

Onze openingstijden tijdens de feestdagen zijn als volgt:

  • dinsdag 25 december, 1e kerstdag: gesloten
  • woensdag 26 december, 2e kerstdag gesloten
  • dinsdag 1 januari, nieuwjaarsdag: gesloten

Op alle andere tijden en dagen staan wij voor u klaar van 8.00 uur tot 17.00 uur. Rest ons om u en uw collega's hele fijne dagen en een goed uiteinde te wensen!

Helpdesk