Programma en sprekers RED 2021 bekend!

Home >  Nieuws >  Programma en sprekers RED 2021 bekend!

Kom naar de High Tech Campus Eindhoven!

We gaan er vanuit dat op vrijdag 5 november 2021 de zesde editie van onze Ratho Experience Day (RED) kan plaatsvinden op de High Tech Campus Eindhoven (je weet wel, waar ook Koningsdag 2021 werd gevierd).
Deze locatie bevindt zich op de slimste vierkante kilometers van Europa. Binnen dit ecosysteem van 235 hightech bedrijven wordt de technologie en business van de toekomst gecreëerd.

Banner RED

 

Informatiebeveiliging

Mooi al die technologie, maar je hebt wel te maken met mensen die er mee moeten werken. En dan het liefst zo veilig mogelijk. We bedenken daarom, vaak samen met onze partners, hoe wij onze opdrachtgevers het beste kunnen voorzien van oplossingen op het gebied van informatiebeveiliging. We maken het niet complex, maar vertellen je graag in begrijpelijke taal hoe wij dat voor jou verzorgen.

Deze middag kun je luisteren naar interessante sessies vol wetenswaardigheden en neem je een kijkje in de 'mind' van een hacker. Wat beweegt zo iemand om te doen wat hij doet? We voorzien je van tips- en tricks hoe jij jouw organisatie weer een stukje veiliger kunt maken. Na de sessies is het tijd voor een hapje en drankje, kun je netwerken en kennismaken met onze medewerkers, opdrachtgevers en partners. Met een fijn en gevuld gevoel op allerlei fronten verlaat jij de High Tech Campus en wandel je het weekend in! 


Vier ons 15 jarig jubileum met ons mee

In mei 2021 bestonden wij al weer 15 jaar! Aangezien we dit in die periode niet goed konden vieren, doen we dat aan het einde van het jaar. We hopen dat je dat feestje op vrijdagmiddag 5 november met ons mee wilt vieren.

LogoRatho_15jaar_CMYK207x140

Helpdesk