Ratho bestaat 15 jaar

Home >  Nieuws >  Ratho bestaat 15 jaar

 

Ratho B.V. bestaat in 2021 al weer 15 jaar, een jubileum waar we als IT organisatie erg trots op zijn! Het betekent voor ons dat wij de dingen voor onze opdrachtgevers nog steeds goed doen en ze een blijvend vertrouwen in ons hebben! Veel opdrachtgevers zijn al vanaf het begin bij ons; we gaan ook altijd voor relaties op de lange termijn. Dat geldt voor opdrachtgevers, leveranciers, partners én medewerkers. Want hiervan tellen we er inmiddels ook al een heel aantal. En dat wil wat zeggen over de cultuur, werkzaamheden en de relaties die wij onderling met elkaar hebben. Daar zijn we trots op!

Gelukkig groeien we ook nog steeds en peilen we jaarlijks de stemming in ons klanttevredenheidsonderzoek. Hieruit blijkt dat onze opdrachtgevers nog steeds er blij met ons zijn.

We zitten nooit stil en komen onze opdrachtgevers tegemoet met ons dienstenportfolio! Om te blijven groeien en innoveren werken we nauw samen met diverse partners om een zo breed mogelijk portfolio aan te kunnen bieden aan onze opdrachtgevers. Vanaf dit jaar hebben we dit ingedeeld in wat wij 'metaaltjes' noemen: dus Brons, Zilver, Goud en Platinum. Aan elke metaal hangen verschillende diensten en kosten; geschikt voor onze diverse opdrachtgevers.

 

Al vijftien jaar levert Ratho ICT oplossingen op maat. Waar het ooit begon met twee mannen die Ratho Educatief VOF startten, leidt directeur Thomas Schepers nu een volwaardige organisatie met 20+ medewerkers onder de naam Ratho B.V. in Eindhoven. Van oorsprong waren we een dienstverlener aan onderwijs en besturen, maar daar zijn steeds meer zakelijke opdrachtgevers bij gekomen. Inmiddels bedienen wij meer dan 250 organisaties binnen Nederland met hun IT-diensten.  

5 november Ratho Experience Day: hier vieren we ons 15 jarige bestaan!

Onze jaarlijkse klantendag, de Ratho Experience Day (RED), vindt dit jaar plaats op vrijdagmiddag 5 november op de High Tech Campus Eindhoven met als thema: informatiebeveiliging. En... we vieren dan ons 15 jarig jubileum! Zet de datum alvast in je agenda en schrijf je alvast in om op de hoogte te blijven van de laatste informatie.

 

Wij zijn er... voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak!

Ben jij enthousiast geworden over onze ons nieuwe prijsplan; onze metaaltjes, neem dan contact op via aryon@ratho.nl, bel 040 2370 426 of vul onderstaand formulier in en wij bellen jou terug. We zijn er voor je!

 

 

Helpdesk