Home >  Actualiteiten  >  Nieuws  > Ratho dealer Leba Benelux producten

Collectief opbergen, opladen en beheren van apparaten met Leba


Werkt jouw school of bedrijf met Chromebooks, Laptops of (Mini) Tablets, en wil je deze gelijktijdig synchroniseren, opladen of veilig opbergen? Dat kan met de producten van onze nieuwe partner Leba! Zij bieden economische en flexibele oplossingen voor het opladen van elektronische apparaten zoals laptops, Chromebooks, iPads en tablets. 

Charge IT, Store IT, Manage IT

Met de producten van Leba kun je gelijktijdig verschillende tablets en andere apparaten opbergen (in de NoteCart) en opladen (met de universele NoteCharge). Zij bieden economische en flexibele oplossingen voor het opladen van elektronische apparaten zoals laptops, Chromebooks, iPads en tablets. 

Leba Benelux

Collectief IT gebruik in je organisatie? Wij hebben de oplossing!

Overal waar collectief met tablets en/of laptops wordt gewerkt zijn de producten van Leba onmisbaar. Met de NoteSync kun je verschillende apparaten eenvoudig opladen, synchroniseren en beheren. Door goed naar de wensen van de gebruikers te luisteren innoveert Leba continu en passen zij de producten regelmatig aan om je nog beter van dienst te kunnen zijn. 

Interesse?

Mocht je interesse hebben in één van de oplossingen van Leba, neem dan contact op via interesse@ratho.nl of bel 040 2370 426.

Meer nieuws

  • 06 nov 2017 - Succesvolle 3e editie Ratho Experience Day in het Evoluon! >>
  • 16 okt 2017 - Wi-Fi-netwerken kwetsbaar door meerdere lekken in WPA2-beveiliging >>
  • 09 okt 2017 - Office 365 ondersteunt oude Outlook versies niet meer vanaf 1 november >>
  • 09 okt 2017 - Plan snel uw afspraken met de FindTime Meeting Poll >>

Linkedin Twitter Facebook youtube