Ratho gaat voor nieuwe huisstijl

Home >  Nieuws >  Ratho gaat voor nieuwe huisstijl

Per 1 november 2018 gebruiken wij een nieuwe huisstijl en logo. Na 13 jaar hebben we gekozen voor een huisstijl die meer past bij wie wij zijn wat we uit willen stralen: een realistische en gedreven club die verbondenheid zoekt met elkaar en met onze opdrachtgevers. Het logo is meer uitgesproken; helemaal van nu vinden wij! We doen ons best om dit logo zo snel mogelijk overal door te voeren, maar mocht u toch nog ergens ons oude logo tegenkomen dan wijs ons erop; dat waarderen we zeer!

 

Verder vooruit met Ratho

De nieuwe huisstijl is voornamelijk online zichtbaar, maar wordt ook doorgevoerd in onze fysieke locatie. Ratho startte in 2005 met het bekende oranje-blauwe speelse logo en pay-off: Ratho maakt ICT eenvoudig. De nieuwe huisstijl ligt in het verlengde van het proces wat we vorig jaar ingezet hebben om de volgende stap te maken als organisatie en onze ambities te gaan realiseren. We zijn van mening dat deze huisstijl beter aansluit bij wie wij als team op dit moment zijn. Wij zijn dan ook erg blij met het eindresultaat!

Dit betekent een nieuwe lay-out voor ons website; sowieso zijn we hier het afgelopen jaar reeds mee gestart om te zorgen dat deze meer in lijn komt met wat er ook gevraagd wordt van een moderne website. De komende maanden gaan we hiermee verder om te zorgen dat de website beter aansluit bij de informatie die gezocht wordt. Op onze nieuwe website vindt u verder foto's van onze eigen medewerkers, wellicht herkent u één of meerdere van ons.

Tegelijkertijd met de veranderingen in onze huisstijl, werkten we ook aan onze Ratho Methode.

 

Onze Ratho-methode  

Voor iedere organisatie leidt een andere route naar succes. Toch hebben al die routes iets gemeen: ICT is een bepalende factor. In onze filosofie kan ICT alleen bijdragen aan een succesvolle manier van werken, als u de techniek afstemt op uw processen en mensen. Dat doen we met onze Ratho-methode. Met een realistische blik en een gedreven houding leveren we passende oplossingen met meerwaarde. We inventariseren drie domeinen in uw organisatie: technieken, processen en mensen. We brengen de situatie in kaart en zoeken de samenhang.  

 

 

Technieken, processen én mensen versterken elkaar

Onze analyse leidt tot een afgestemd advies over de meest (kosten)effectieve inrichting van uw ICT. Daarbij maken we zoveel mogelijk gebruik van beproefde ICT-oplossingen. Realistisch maatwerk dus, dat uw hele organisatie ten goede komt. Technieken, processen én mensen versterken elkaar. Werken wordt eenvoudiger, aantrekkelijker en effectiever en u komt verder vooruit!

 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over hoe wij uw organisatie verder vooruit kunnen helpen? Of wilt u weten hoe wij de Ratho Methode voor uw organisatie kunnen laten werken? Neem dan contact op via interesse@ratho.nl of bel 040 2370 426.

Helpdesk