Ratho genomineerd voor 'Best Guardian360 Marketing Program'

Home >  Nieuws >  Ratho genomineerd voor 'Best Guardian360 Marketing Program'

Op 21 februari 2019 organiseert onze partner Guardian360 de eerste editie van de Guardian360 Channel Awards. Zij organiseren dit event om partners erkenning te geven voor hun inzet en partnership. Wij zijn, met nog 3 organisaties, genomineerd voor 'Best Guardian360 Marketing Program'. Wij zijn opgevallen door de organisatie van onze Ratho Experience Day, waarbij Jan Martijn van Guardian360 een platform kreeg om onze opdrachtgevers kennis te laten maken met de oplossingen die zij bieden.  Wij zijn blij met deze nominatie en hopen uiteraard dat we winnen!  

 

Wat doet Guardian360 voor u?

Het nieuws staat er steeds weer vol mee, het is aan de orde van de dag: 'Cybercriminelen proberen bij ruim de helft van de kleine bedrijven geld of gegevens te stelen'. Dit helemaal voorkomen kan niet, maar u kunt er wel voor zorgen dat u uw netwerk  op verschillende manieren getest wordt op kwetsbaarheden. Dat is precies wat onze partner Guardian360 doet, door middel van bijvoorbeeld een:

  • Vulnerability scan
  • Pentest of
  • Canary test

Lees hier meer over op onze IT-beveiligingspagina

Uit deze scans komt altijd wel iets, maar het is als eerste zaak om de ernst van de gedetecteerde kwetsbaarheid in kaart te brengen en de juiste afwegingen te maken. Vervolgens moet er meer ellende worden voorkomen en moeten de gegevens worden beschermd. Het uiteindelijke doel is dan ook dat de risico’s beperkt worden in balans met de hiervoor benodigde beperkingen, aanpassingen, en dus kosten. Deze dienst kan ook ingezet worden ter onderbouwing van een ISO of NEN certificering of tussentijdse audits.

 

Meer informatie

Neem vrijblijvend contact met ons op als u een voorstel op basis van uw specifieke wensen wilt ontvangen. Dit kan via interesse@ratho.nl of 040 2370 426

Helpdesk