Nog even stemmen op ons voor een Channelaward!

Home >  Nieuws >  Ratho genomineerd voor Channel Award!

We zijn erg trots om te kunnen melden dat wij genomineerd zijn voor een Channel Award 2016 in de categorie voor ‘Best Vertical Market Channel Approach of the Year’!

Hoe is deze nominatie voor een Channelaward tot stand gekomen?

De genomineerden werden bepaald door in totaal 15 juryleden die gespecialiseerd zijn in specifieke branches, beschikken over een verticale marktbenadering óf als geen ander weten hoe bepaalde deelmarkten zich commercieel ontwikkelen. In totaal waren er voor de ‘Best Vertical Market Channel Approach of the Year’ 23 voordrachten die zijn beoordeeld. De juryleden hebben afzonderlijk van elkaar alle voordrachten van een cijfer voorzien waarbij een 10 het hoogste was en een 1 het slechtst. De 10 hoogste gemiddelden zijn vervolgens genomineerd, Ratho is hier dus één van en maakt kans op een Channelaward!

Ratho Onderwijs Concept

“Ratho, ict-beheerder voor het onderwijs, is de zesde officiële koppelpartner geworden van de Stichting Basispoort. Per 1 augustus 2016 is ook de schoolnetwerkomgeving van Ratho gekoppeld met Basispoort. Met deze oplossing loggen leerkrachten en leerlingen via de schoolnetwerkomgeving van Ratho slechts één keer in, bij Ratho. Al het digitale lesmateriaal waarvoor de school een licentie heeft bij de aangesloten uitgeverijen is dan direct vanuit de omgeving van Ratho toegankelijk. Dit nieuwe concept is slechts een klein onderdeel in het geheel waarmee scholen stichtingsbreed optimaal online kunnen (samen) werken en waarmee gebruikers daadwerkelijk in een omgeving kunnen werken, waarin gepersonaliseerd leren centraal staat”. We gaan voor winst! Nu we genomineerd zijn willen we natuurlijk ook winnen en daarbij kunnen we alle hulp gebruiken!

Breng ook uw stem uit op ons!

U kunt tot 13 november aanstaande uw stem uitbrengen via de speciale stemmodule van Channelweb. Alvast hartelijk dank voor uw hulp namens het team van Ratho.

Helpdesk