Ratho was aanwezig tijdens Like2Share Den Bosch

Home >  Nieuws >  Ratho was aanwezig tijdens Like2Share Den Bosch

Op vrijdag 29 november was Ratho aanwezig tijdens Like2Share in de Gruyterfabriek in Den Bosch. Onze collega's Kim en Aryon hebben bezoekers de wereld van Microsoft Teams en ons eigen Ratho Portaal laten zien. Via de Surface Studio en Surfac Pro lieten zij zien dat je met SSO eenvoudig inlogt en meteen gebruik maakt van jouw hele leer- en werkomgeving. Volgend jaar zijn wij wederom aanwezig

Like2Share on tour.logo

Surface modellen en accessoires

Wij willen jou laten weten dat de urgentie om over te stappen op Microsoft Surface met Microsoft 365 nog nooit zo hoog was. In januari 2020 vervalt de support van Microsoft voor alle apparaten met Windows 7. Hierdoor ontvang je geen systeem- en beveiligingsupdates meer, met alle gevolgen van dien. Wij leveren Windows 10 devices waaronder deze prachtige Surface modellen en accessoires. 

 

 

 

Meer informatie

Ben je geïnteresseerd in wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via 040 2370 426 of interesse@ratho.nl. Of vul de gegevens in via onderstaand formulier, dan nemen wij contact op.

Dit veld is verplicht om contact op te kunnen nemen

 

 

 

Ik geef Office 365 trainingen en workshops en laat u bijvoorbeeld graag via Teams zien en hoe uw organisatie (samen) kan werken met ons Ratho Portaal!
Aryon Hooijmaijers

Aryon Hooijmaijers

040 2370 426 Aryon@ratho.nl

 

Helpdesk