Save the date: 3 november Ratho Experience Day 2017

Home >  Nieuws >  Save the date: 3 november Ratho Experience Day 2017

Op vrijdagmiddag 3 november 2017 organiseren wij onze Experience Day in het Evoluon te Eindhoven. Dit jaar heeft u zelf mee mogen denken over de onderwerpen die 'hot' zijn en daar hebben wij de juiste partijen bij gezocht. Deze middag staan veel inspiratiesessies in het teken van de veiligheid en toepasbaarheid van Cloudoplossingen. Onze educatieve opdrachtgevers lijken er veel voordelen te zien en zakelijk ziet men juist meer nadelen.

We laten u nadenken over het beleid, privacy, beveiliging, authenticatie en het gedrag van eindgebruikers. Als toepassingen komen onder andere Office 365, Azure, communicatie en datagedreven onderwijs aan bod. Ook hier, bij Office 365 én bij toepassingen zoals Prowise en Kahoot (voor het onderwijs) is veiligheid een rode draad.

Denk maar eens na: weet u waar alle data wordt opgeslagen; is dit ergens vastgelegd, veilig én biedt het voldoende privacy?

Welke onderwerpen komen dit jaar aan bod?

We gaan uitgebreid én interactief in op:

  • Ons nieuwe Ratho Portaal;
  • Office 365 toepassingen en trainingen;
  • Google Chrome verus Windows 10S;
  • Beleid, privacy, beveiliging, authenticatie en het gedrag van eindgebruikers.
  • Datagedreven onderwijs;
  • Nog veel meer want we zijn nog volop in gesprek!

Op het beursplein zijn de laatste ontwikkelingen en trends van onze leveranciers te vinden en wij ronden de middag af met een hapje en drankje!

Meer informatie en aanmelden

Meer informatie volgt de komende periode, waarna u zichzelf ook aan kunt melden voor de sessies die voor u interessant zijn! 

Helpdesk