Save the date - RED 2021

Home >  Nieuws >  Save the date - RED 2021

Ratho Experience Day 2021

Save the date! We gaan er vanuit dat op vrijdag 5 november 2021 de zesde editie van onze Ratho Experience Day plaats kan vinden op de High Tech Campus Eindhoven (je weet wel , waar Koningsdag 2021 werd gevierd). Dit jaar vieren wij ook ons 15 jarige bestaan! Het thema wordt Informatiebeveiliging waarbij onze collega's hierover spreken, maar we hebben ook een aantal experts uitgenodigd. Binnenkort volgt het programma, maar blok deze datum alvast in de agenda en schrijf je alvast in zodat je niets mist.


Wat kan je verwachten tijdens deze middag?

Tijdens de Ratho Experience Day ontmoet je iedereen die bij Ratho werkt, want wie zijn al die stemmen die je aan de telefoon hoort en wat doet iedereen elke dag? Op ons beursplein ontmoet je onze partners die hun oplossingen en expertise showen onder het genot van een kopje koffie of thee. We wandelen gezamenlijk naar een ruimte waar je hoort hoe Ratho 15 jaar geleden is begonnen, welke stappen Ratho afgelopen jaar heeft genomen en in 2022 gaat nemen.

Inschrijfbutton
Daarna gaan we uiteen naar de kennissessie waarvoor jij je in hebt geschreven (het programma hiervoor volgt nog). Na een uur informatie opzuigen door diverse experts, komen we weer terug voor een frisse versnapering en, voor wie wil, netwerken en elkaar weer ontmoeten op het beursplein. Voor de tweede keer gaan we uiteen voor kennissessies en daarna nemen we gezellig een borrel en warm hapje om te proosten op ons 15 jarig bestaan!

 

Programma 

13.00 uur - 13.30 uur 

 Ontvangst met koffie & thee | Bezoek beursplein 

13.30 uur - 14.15 uur 

 Welkomstwoord | Plenaire sessie 

14.15 uur - 15.15 uur 

 Kennissessies Deel I (voor zakelijke en educatieve sector) 

15.15 uur - 15.45 uur 

 Pauze | Bezoek beursplein 

15.45 uur - 16.45 uur 

 Kennissessies Deel II (voor zakelijke en educatieve sector) 

16.45 uur - 17.30 uur 

 Afsluiting met hapje & drankje | Bezoek beursplein 

Lees hier meer over de editie van 2019.

 

Meer informatie volgt! 

We zijn druk bezig met de voorbereiding van het volledige programma en het strikken van de sprekers. Meld je nu alvast aan om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen. Je zit nergens aan vast en kunt je elk moment weer afmelden, we hopen jou natuurlijk te ontmoeten om met ons mee te beleven en vieren! Heb je ondertussen vragen of suggesties, laat het mij dan weten via wendy@ratho.nl of bel 040 2370 426.

 

Helpdesk