SchoolPlein: dé app voor Passend onderwijs

Home >  Nieuws >  SchoolPlein: dé app voor Passend onderwijs

Al geruime tijd verzorgt Ratho BV voor Samenwerkingsverband Plein 013 het beheer van de IT omgeving en telefonie. Eind 2014 heeft Plein 013 de app "Schoolplein" heeft ontwikkeld en aangezien wij dit soort initiatieven van harte toejuichen geven wij er via deze weg graag aandacht aan.

SchoolPlein is een unieke App die is ontwikkeld in het kader van Passend onderwijs voor directeuren, adjunct-directeuren, teamcoördinatoren, leerkrachten, intern begeleiders en consulenten van het samenwerkingsverband Plein 013. 

SchoolPlein versterkt, verbind én inspireert

SchoolPlein is een App die de deelnemer in de regiestoel zet. Collega’s ontmoeten elkaar in een beschermde omgeving. Vragen, ideeën en vakkennis worden gedeeld.Collega’s ontmoeten elkaar in een beschermde omgeving. Vragen, ideeën en vakkennis worden gedeeld.SchoolPlein is een App voor en door professionals. Deze App heeft alles in zich om te verbinden, te versterken en te inspireren. 

Maak kennis met de SchoolPlein app tijdens de Ratho Inspiratiemiddag

Wilt u meer te komen over deze App? Bezoek dan de Plein013 stand op het beursplein tijdens de Ratho Inspiratiemiddag op 6 november. 

Helpdesk