Succesvolle lancering RathoPortaal op NOT2017

Home >  Nieuws >  Succesvolle lancering Ratho RathoPortaal op NOT2017

Ook dit jaar waren wij weer te vinden op de grootste onderwijsbeurs van Nederland: de NOT in de Jaarbeurs in Utrecht! Dit keer hebben wij ons nieuwste product op de markt gelanceerd, het RathoPortaal! En wat werd dit enthousiast ontvangen door alle bezoekers. Heb je ons op de NOT gemist, maar wil je graag dat we een demo komen geven op jouw school, laat het ons dan weten via interesse@ratho.nl of bel: 040-2370426

 

Wil je ook een demo van ons nieuwe RathoPortaal?


Is jouw school of stichting ook op zoek naar een toekomstgerichte manier om online samenwerken en communiceren tussen leerkracht en leerling onderling mogelijk te maken? Via één online portaal waarin je, ongeacht waar je bent, of op welk apparaat je werkt, toegang hebt tot al je bestanden, applicaties en snelkoppelingen? En dan het liefst in een omgeving waarin alles centraal geregeld wordt en waar geen aanpassingen zijn gedaan in de "look-and-feel"van de Office 365 omgeving? 
Dan is het RathoPortaal wat je zoekt! We nemen zo snel mogelijk contact op met geïnteresseerden van de NOT 2017 en je kunt altijd direct contact met ons opnemen voor een demo of een nadere kennismaking!

Office 365 gebruikerstrainingen

Ook voor Office 365 gebruikerstrainingen ben je bij ons aan het juiste adres.
Onze trainer Aryon Hooijmaijers, zelf afkomstig uit het onderwijs, weet als geen ander leerkrachten te inspireren! Wil je meer weten over de mogelijkheden voor (maatwerk) trainingen, neem dan contact op via 040-2370426 of mail ons.

Helpdesk