Upgrade Ratho Datacenters wegens aanhoudende groei!

Home >  Nieuws >  Upgrade Ratho datacenters

De nieuwe DELL server apparatuur beschikt over 3x zoveel capaciteit als de huidige hardware. De servers zijn uitgerust met supersnelle SSD (Solid State Drive) schijven, wat de performance van onder andere database servers en extern bureaublad omgevingen aanzienlijk verbetert.

Betere prestaties en high-end gegevensbescherming

Met behulp van de nieuwe DELL storage hardware is het desgewenst mogelijk om zelfs meerdere keren per dag back-ups te maken van virtuele machines zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties. Met deze high-end manier van gegevensbescherming worden risico's tot een minimum beperkt en kunt u zelfs voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van databeveiliging.

High-tech Twin Datacenters van Interconnect

Onze omgeving is ondergebracht in de high-tech Twin Datacenters van Interconnect in Den Bosch en Eindhoven (Tier 3++) met een 99,9% uptime garantie en uitgebreide uitwijkmogelijkheden. Op deze manier creëren wij rust voor u en uw organisatie, zodat u zich kunt richten op uw core business.

Uw IT-omgeving voldoet aan de strengste eisen (ISO 9001, 27001, 14001)

Wilt u uw IT-omgeving outsourcen naar de Cloud en tegelijkertijd voldoen aan de meest strenge eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement, informatiebeveiliging en milieumanagement (ISO 9001, ISO 27001 en ISO 14001) neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Helpdesk