Voordelig nieuwe hardware aanschaffen voor educatie

Home >  Nieuws >  Voordelig nieuwe hardware aanschaffen voor educatie

Per 1 april 2016 heeft Microsoft haar "Shape the Future" programma verlengd. Microsoft biedt middels dit programma onderwijsinstellingen in het basis- en voortgezet onderwijs on Nederland een interessante actie om apparaten met een voordelige basislicentie (OEM licentie) van het Microsoft Windows besturingssyteeme aan te schaffen. 

Dit innovatieve programma heeft als doel om overheden te helpen met het investeren in technologie in het onderwijs. Uw voordeel wordt gerealiseerd doordat er een korting op het bij het device geïnstalleerde Microsoft Windows Operating System wordt gegeven.

Vanwege onze focus op educatie en het feit dat wij gecertifceerd Microsoft en Dell partner zijn kunt u deze extra voordige hardware via Ratho bestellen.

 

De spelregels:

  • Dit programma is bedoeld voor PO- en VO-scholen in Nederland die erkend en gesubsidieerd zijn door het Ministerie van OCW
  • Het betreft aankopen van 2-in-1-devices, laptops, desktops en All-in-Ones met Windows 10 Pro
  • Slechts door Microsoft erkende OEM hardware-leveranciers mogen gebruik maken van Shape the Future-licenties. Vraag uw reseller/leverancier naar deze OEM leveranciers.
  • De aangekochte apparaten moeten worden gebruikt door leerlingen, leraren en/of medewerkers van de school. 

Specificaties devices

Er zijn zowel Laptops, Desktops als All-in-One modellen in het programma opgenomen.

Voor verdere vragen over het Shape the Future-programma of de modellen die in aanmerking komen kunt u contact met ons opnemen via interesse@ratho.nl

Helpdesk