Werk snel en flexibel met onze kant-en-klare hardware oplossing

Home >  Nieuws >  Werk snel en flexibel met onze kant-en-klare hardware oplossing

Met onze kant-en-klare hardware oplossing werkt u met Dell laptops in combinatie met een Dell laptopkar. Deze kan als een ‘eiland’ binnen een bestaand netwerk gebruikt worden (eventueel van een andere beheerder), zonder dat dit gevolgen heeft voor uw manier van werken. Sterker nog, u zult merken dat het vooral voordelen heeft! 


Het uitproberen van specifieke devices die passend zijn bij de wensen voor ICT-inzet (ook advies van Kennisnet), is nu nog makkelijke te realiseren!

De Voordelen!

  • Binnen 30 seconden is de laptop opgestart en klaar voor gebruik door de hele school; met de laptopkar is overal een computerlokaal te realiseren!
  • ’s Nachts worden updates automatisch uitgevoerd, zodat de gebruikers de volgende dag met een volle accu én bijgewerkt systeem aan de slag kunnen.
  • Gemakkelijk en eenvoudig zelf het dagelijks beheer uitvoeren met behulp van de RathoManager, bijvoorbeeld gebruikers aanmaken, het toewijzen van snelkoppelingen en het beheren van gekoppelde Office 365 onderdelen.
  • Keuze tussen werken via ons RathoPortaal, ons gebruiksvriendelijke webportaal, óf vanaf het welbekende Windows bureaublad zonder een ‘gebruikersschil’.
  • Geïntegreerd met de Office365-omgeving en een Single SignOn-koppeling met Basispoort.
  • Koppeling mogelijk met leerling administratiesystemen via Basispoort, zodat gebruikersbeheer automatisch plaatsvindt.
  • Optioneel is de laptopkar te voorzien van Wi-Fi toegangspunten om ook draadloos gemakkelijk aan de slag te kunnen.
  • Snelle en persoonlijke ondersteuning via onze service- en helpdesk zonder wachtrijen. Wij maken geen gebruik van menu’s, dus u spreekt direct met onze technische medewerkers.

 

 

Maak ook kennis met deze kant-en-klare manier van werken!

Neem contact op via 040- 2370 426 of stuur een e-mail naar interesse@ratho.nl Lees ook de ervaring van stichting SKOBOS met deze oplossing bij onze referenties. 

Helpdesk